Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm izle
Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünü tek parça ve online izlemek için detaylar.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm izle: FOX TV'den ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 26 Ekim Salı akşamı 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkar. MF Yapım imzası taşıyan dizinin ilk bölümleri fazlasıyla ses getirdi. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm de fazlasıyla merak ediliyor. İzleyiciler yeni bölümleri televizyon ve internet üzerinden izleyecek. Bir takım izleyiciler ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 6. bölümü internet üzerinde hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünü canlı, online ya da tek parça olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. 

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm izle

FOX TV'nin ekrana taşıdığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece, Erdal Küçükkömürcü, Bertan Asilani ve Cevdet Arıcılar gibi isimleri gördüğümüz Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 6. bölümünü tek parça olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm özeti

Sergen ve Jale ile konuşan ve sonrasında başına neler geldiğiyle yüzleşirken tüm bu olumsuzlukları çocuklarının fark etmemesi için her şeyi yapar. İşi sebebiyle Sergen ile dip dibe kalması ise durumu daha da güçleştirmektedir. Jale de bunlar olurken Azra'nın ailesini takip ederken Miray'a yaklaşır. Yıldırım ile Azra'nın geçmişte kalan meseleleri yıllar sonra gün yüzüne çıkar. Sergen ise karısı ellerinden kayıp giderken aşırı tepkiler göstermeye başlar. Cevher Hukuk adım adım batmaya yaklaşırken Çolpan, tek kurtuluşun Berksoy davasında olduğunu fark eder. Annesinin durumundan haberdar olan Azra, iş arkadaşları ve ailesi arasında kalır. İyileşen Ceylan, Arsen Hukuk'ta işinin başına geçer. Ceylan ve Azra, kendilerine saldırmayı planlayan Eşref'ten haberleri yoktur. Eylül, hakim karşısına çıkar ve Ural'la boşanmalarına gerek olmadığını ispat etmeye çalışır. Berksoy davası en sonunda kimsenin beklemediği şekilde sonuçlanır. Her şeyin sonunda tüm aile ile bir araya gelen Azra, herkesi şaşırtan bir şey söyleyerek işleri iyiden iyiye değiştirir.

26-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar