Eyvah Düşüyorum tekrar gün değiştirdi! Yayından mı kaldırılacak?

Eyvah Düşüyorum tekrar gün değiştirdi! Yayından mı kaldırılacak?
Star Tv'nin en farklı eğlence programı Eyvah Düşüyorum'un yayın günü yine değişti. Yoksa Eyvah Düşüyorum yayından mı kaldırılacak?

Televizyon ekranlarının en farklı hem eğlence hem bilgi yarışması Eyvah Düşüyorum tekrar yayın günü değişti. Eyvah Düşüyorum neden yayın gününü değiştirdi? Eyvah Düşüyorum yayından mı kaldırılacak? İşte detaylar..

Eyvah Düşüyorum yine yayın gününü değiştirdi!

Güldür Güldür Show'un sevilen karakterlerinden Onur Buldu'nun sunumu ile ekranlara gelen Eyvah Düşüyorum, reytinglerde tutunmaya çalışıyor. Star Tv ekranlarının bir türlü beklenileni vermediği yarışma Eyvah Düşüyorum daha önce de yayın gününü değiştirmişti. En son yapılan yayın günü değişikliği de işe yaramayınca yeniden yayın günü değiştirilmesi hakkında karar alındı. Perşembe akşamları Star Tv ekranlarında saat 23:45'te yayınlanan programın yayın günü Çarşamba gününe alındı. Eğer bu adım da işe yaramazsa kanal Eyvah Düşüyorum yarışmasını yayından kaldıracak gibi görünüyor. Provizyon Medya’nın yapımcılığını gerçekleştirdiğii yarışma bakalım Çarşamba günleri izlenme oranlarını düzeltebilecek mi? Reytinglerde bir türlü başarı gösteremeyen yarışma hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de 'Eyvah Düşüyorum yayından mı kaldırılacak?' oldu. Star Tv henüz yarışma hakkında böyle bir açıklama yapmadı. Fakat son yayın günü değişikliği de çare olmaz, reytinglerde istenileni vermezse yayından kaldırılması beklenir bir durum olacak. Eğlence ve kahkaha dolu bilgi yarışması Eyvah Düşüyorum yeni bölümleri ile artık her Çarşamba saat 23:45'de Star Tv ekranlarında olacak..

Eyvah Düşüyorum sunucusu Onur Buldu kimdir?

Güldür Güldür Show'un Bilal'i başarılı oyuncu Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir’in Bergama ilçesinde dünyaya gelmiştir. Onur Buldu'nun annesi hemşire, babası ise öğretmendir. Hemşire anne ve öğretmen babanın oğlu olan Onur Buldu,  İzmir Menemen'de büyümüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimini tamamladıktan sonra İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı. Bunların ardından Keşanlı Ali Destanı oyununda oynamıştır. Tüm bu eğitminin ardından İstanbul'a yerleşip burada hayatını sürdürmüştür. Aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından  birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.  Bunlardan en önemlisi ise "Papatyam" dizisi oldu. Çünkü Onur Buldu bu dizide usta oyuncu Metin Akpınar ile birlikte rol aldı. Sonrasında "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Onur Buldu'nun rol aldığı yapımlar:

2014 - Analı Oğullu (TV Dizisi)
2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Sinema filmi)
2013 – 2014 - Güldür Güldür (TV Dizisi)
2012 - Berlin Kaplanı (Sinema filmi)
2011 - Aşağı Yukarı Yemişlililer (TV Dizisi)
2009-2011 - Papatyam (TV Dizisi)
2009 - Aşk Geliyorum Demez (Sinema filmi)
2009 - Ada: Zombilerin Düğünü (Sinema filmi)
2009 - Yalancı Romantik (TV Dizisi)
2008 - Plajda (Sinema filmi)
2007 - Doktorlar (TV Dizisi)
2007 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)

07-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar