Ezel dizisinin oyuncuları 11 yılda ne kadar değişti? İşte son halleri!

Ezel dizisinin oyuncuları 11 yılda ne kadar değişti? İşte son halleri!
Televizyon tarihinin en sevilen yapımlarından biri olan Ezel dizisinin üzerinden tam 11 yıl geçti. Ezel oyuncuları 11 yılda ne kadar değişti? İşte son halleri!

Kerem Çatay'ın yapımcılığında çekilen bir Ay Yapım projesi olan Ezel dizisi hiç kuşkusuz en çok izlenen ve takip edilen dizilerden biriydi. Ezel dizisi 2009 -2011 yılları arasında Atv'de yayınlandı. Ezel dizisinin oyuncu kadrosunda, Kenan İmirzalığolu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Bade İşçil, Rıza Kocaoğlu, Burçin Terzioğlu, Barış Falay, Kıvanç Tatlıtuğ, Salih Kalyon, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Beyazıt Gülercan, İpek Bilgin yer alıyordu. Sevilen dizi Ezel'de Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ömer karakteri ile Cansu Dere'nin canlandırdığı Eyşan'ın aksiyon, nefret, hırs ve intikam dolu aşkı oldukça başarılı bir şekilde anlatılmıştı. Sizler için Ezel oyuncularının 11 yıl önceki halleri ve şimdiki halleri arasında bir karşılaştırma yaptık;

Kenan İmirzalioğlu (Ezel Bayraktar)

Ekranların sevilen oyuncusu Kenan İmirzalioğlu Ezel karakteriyle seyircilere unutulmaz anlar yaşatmıştı. Ömer olarak başlayan bir hayatı Ezel olarak devam ettiren bir karakterle dizinin başrol oyuncusuydu. İmirzalioğlu, yeni başlayan dizi Alef'in başrol oyuncusu olarak ekranlara geri döndü. İmirzalioğlu her zamanki gibi yakışıklı ve karizmatik...

Cansu Dere (Eyşan Atay)

Her zaman asil ve gururlu bir görünüme sahip Cansu Dere'den yıllar hiçbir şey almamış. Dere Eyşan karakteriyle bazen çok sevilmiş, bazen nefret edilmişti. Cansu Dere son dönemde Ferhat ile Şirin dizisinin kadrosunda yer almıştı.

Haluk Bilginer (Kenan Birkan)

Usta oyuncu Haluk Bilginer, her geçen gün başarılarına başarı eklerken, yıllar onu hep ileriye taşıyor. Kenan Birkan karakteriyle Ezel'de unutulmaz bir karakteri canlandıran Haluk Bilginer, Emmy 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülü ile uluslararsı bir başarıya imza attı. Bu ödül Bilginer'e Şahsiyet dizisindeki 'Agah Beyoğlu' karakteri ile verildi.

Burçin Terzioğlu (Azad Karaeski)

Güzel ve tecrübeli oyuncu Burçin Terzioğlu da Ezel'e damga vuran oyunculardan biriydi. Azad karakteriyle akıllarda kalan oyunculuğu çok beğenilmişti. Burçin Terzioğlu Kurşun dizisinde yer almıştı fakat dizi reyting kurbanı olunca, çekimlerine son verildi.

Kıvanç Tatlıtuğ (Sekiz)

Kıvanç Tatlıtuğ Ezel dizisine sonradan dahil olsa da Ramiz Dayı'nın torunu Sekiz karakteriyle çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ'un da Ezel'e transferi dönemin en çok konuşulanları arasındaydı. Aradan geçen 11 sene Tatlıtuğ'un karizmasına karizma kattı.

Yiğit Özşener (Cengiz Atay)

Eyşan'a aşık hırslı, zeki ve kurnaz bir karakter olan Cengiz'i canlandıran Yiğit Özşener de karakterle özdeşleşen bir oyunculuk sergilemişti. Özşener, Fox Tv'nin yeni dizisi RAMO'nun kadrosunda yer alıyor.

Tuncel Kurtiz (Ramiz Dayı)

Ramiz Dayı Ezel'in en sevilen karakterlerinden biriydi. Usta oyuncu Tuncel Kurtiz 2013 yılında vefat edince sevenleri tarafından büyük bir üzüntü duyulmuştu. Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı karakteri bugün bile unutulmazlar arasındaki yerini koruyor. Tuncel Kurtiz 27 Eylül 2013'te evinde fenalaşarak hayatını kaybetmişti.

12-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar