İspanya'dan Cansu Dere'ye bireysel başarı ödülü

İspanya'dan Cansu Dere'ye bireysel başarı ödülü
Sadakatsiz dizisinin yıldızı Cansu Dere İspanya'da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Başarılı oyuncuya İspanya'dan bireysel başarı ödülü aldı. İşte detaylar…

İspanya'da Cansu Dere rüzgarı esti. Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisi ile birçok ülkede tanınan bir isim olurken İspanya'da resmi ödül sahibi oldu. Türk- İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen ödül töreninde Cansu Dere'ye 'Bireysel Başarı Ödülü' verildi. Başarılı oyuncu Cansu Dere ödülünü almak için İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmişti. Cansu Dere yer aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla dünyaca ünlü bir oyuncu haline geldi. İspanya'da çok izlenen dizilerin oyuncusu Cansu Dere ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip.

Cansu Dere'ye Madrid'de büyük ilgi

Ünlü oyuncu Cansu Dere İspanya'daki ödül törenine katılmak için Madrid'e gitti. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere İspanya başta olmak üzere çok sayıda ülkeye satılan dizi ile büyük bir hayran kitlesini yakaladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türk- İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası'nın düzenlediği ödül törenine katılan Cansu Dere'ye iki ülke arasındaki kültürel ilişkilere katkısı nedeniyle ödül verildi. Sıla, Ezel, Anne ve Sadakatsiz dizileri ile İspanyol seyircisinin de beğenisini kazanan ünlü oyuncu Madrid'de büyük bir ilgiyle karşılandı.

Cansu Dere'ye İspanya seyircisinden tam not

Cansu Dere Madrid'de For Seasons Otel'de düzenlenen ödül törenine katıldı ve ödülünü aldı. Güzelliği ve başarısı ile İspanya'da da beğeni toplayan güzel oyuncu ödülünü ünlü İspanyol oyuncunun elinden aldı. Diva Luz Casal tarafından 'Bireysel Başarı Ödülü' verilen Cansu Dere dakikalarca alkışlandı. Ödül törenine ise İspanya'nın ünlü isimleri akın etti. Sahneye çıkan Cansu Dere ödülünü alırken bir konuşma da yaptı. Cansu Dere, "Mesleğimi severek yapıyorum ve karşılığında yurtdışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette İspanyol izleyicisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layik gördüğünüz için çok teşekkür ederim" dedi. Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin ünü özellikle son dönemlerde başrol oynadığı dizilerle ülke sınırlarını aştı.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar