Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Dizilerin ve filmlerin başarılı ve ünlü oyuncusu Ezgi Mola’nın hamile olduğu açıklanmıştı. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.  

Ünlüler dünyası yaz aylarında oldukça aktif bir hayatın içinde yer alıyor. Pek çok ünlü tatilde zaman geçirirken bazıları yaz aylarının bu sıcak günlerinde çalışmaya devam ediyor. Özelikle oyuncuların sezon arasını fırsat görerek tatil yaptığı bu günlerde zaman zaman nişan, evlilik ve doğu haberleri de magazin basınına yansıyor. Geçtiğimiz aylarda Mustafa Aksakallı ile dünya evine giren ve evlendikten hemen sonra da bir bebek beklediklerini duyuran ünlü oyuncu Ezgi Mola şimdi de bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Sade bir törenle dünya evine giren çift şimdi de bekledikleri bebeklerinin cinsiyetini arkadaş ortamında bir parti ile duyurdular. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı partide özellikle Ezgi Mola ile yakın arkadaş olan oyuncu Enes Arıkan’ın oldukça mutlu olduğu görüldü.

Erkek bebekleri olacak

Geçtiğimiz aylarda sade bir törenle dünya evine giren başarılı oyuncu Ezgi Mola ve eşi Mustafa Arıkan düzenledikleri bir parti ile bebeklerinin cinsiyetini duyurdular. Arkadaş ortamında gerçekleştirilen ve ünlü isimlerin yer aldığı parti oldukça neşeli geçerken çift bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladı. Partide oldukça keyifli anlar yaşanırken partinin en çok mutlu olan kişisi ise Ezgi Mola’nın arkadaşı Enis Arıkan oldu. Partide mikrofonu elinden bırakmayan ünlü oyuncu “partiyi ben organize ettim. 2 gün önce öğrendim ve cinsiyeti sadece ben biliyordum. Bizimkiler böyle süslü şeyleri sevmez ben ise çok seviyorum. Geyik olsun. Alaçatı’da olan arkadaşlarımızı davet ettim. Güldük eğlendik. Bizimkiler düğün dahi yapmadı. Baby shower falan da yapmazlardı. Ben hırsımdan yaptım tabi” ifadelerini kullandı.

Kimler katıldı

Ezgi Mola’nın bebeğinin cinsiyetinin açıklandığı partiye ünlü isimler katıldı. Alaçatı’da gerçekleştirilen parti aynı zamanda burada tatil yapan ünlüler için de farklı bir organizasyon oldu. Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren ve sade bir törenle nikah kıyan Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı’nın ev sahi bi olduğu partiye katılan isimler arasında, Murat Boz, Sinan Engin, Ayşe Engin, Oğulcan Engin, Berfu Yenenler, Eser Yenenler, Enis Arıkan ve başka isimler katıldı. Parti oldukça neşeli ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşti ve Ezgi Mola bebeğinin erkek olacağını duyurdu.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar