Deniz Sarıkaş yeni diziyle ekranlara dönüyor

Deniz Sarıkaş yeni diziyle ekranlara dönüyor
Geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından biri olan gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Ozan’ı Deniz Sarıkaş’ın yeni dizisi belli oldu.

Son dönemde birçok genç ve yetenekli oyuncu adını dizi ve sinema filmi sektöründe duyurmaya ve bu sektörde üst sıralara yükselmeye başladı. Yetenekleri ile hemen dikkatleri çeken ve yapımcıların sıkı markajı altına giren bu oyunculardan biri de geçtiğimiz sezon bir gençlik dizisi olan Gelsin hayat Bildiği Gibi adlı yapımda Ozan karakteriyle yer alan genç oyuncu Deniz Sarıkaş oldu. Genç oyuncu dizide canlandırdığı ozan karakteri ile bir anda dikkatleri çekerek adından söz ettirmeyi başardı. Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinden ayrılan genç oyuncu yeni sezon için pek çok yapımdan teklifler almaya başladı. Kendisi için en uygun teklifi değerlendirmeye çalışan oyuncunun şu sıralar yeni yayın döneminde Medyapım tarafından hazırlanan Kirli Sepeti adlı yapımda yer alacağı öğrenildi.

Ahmet Karakterine hayat verecek

Geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan ve oldukça iyi bir başarı ortalaması yakalayan Gelsin hayat Bildiği Gibi adlı dizide Ozan karakteri ile seyirci karşısına çıkan ve bu karakter ile bir anda adından söz ettiren genç oyuncu Deniz Sarıkaş yeni sezon içinde yer alacağı projeyle el sıkıştı. Birçok teklif arasından Medyapım’ın Kirli sepeti adlı projeyi tercih eden genç oyuncu bu dizide Ayça Bingöl’ün canlandıracağı Songül karakterinin oğlu Ahmet’e hayat verecek. Şu sıralar senaryo yazım ve cast çalışmalarının devam ettiği dizinin yönetmen koltuğuna Merve Girgin yer alıyor. Ağustos ayında sete çıkması planlanan dizinin belli olan oyuncuları arasında, Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosun, Aydan Şener Melisa Döngel ve Bestemsu Özdemir gibi isimler yer alıyor. Sezonun iddialı yapımları arasında yer almayı planlayan dizinin ağustos ayında sete çıkacağı öğrenildi.

Deniz Sarıkaş Kimdir?

Son olarak Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan genç oyuncu Deniz Sarıkaş 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmişti. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Müjdat gezen sanat merkezinde oyunculuk eğitimi alan deniz Sarıkaş daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile kamera karşısına geçmiş ve bu dizi ile bir anda dikkatleri çekmiştir. Kirli sepeti oyuncunun ikinci yapımı olacaktır.

15-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar