Fahriye Evcen taburcu oldu

Fahriye Evcen taburcu oldu
İkinci kez anne olan ve bir erkek çocuk daha dünyaya getiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen ve bebeği hastaneden taburcu olarak evlerine gitti.

Magazin dünyasında peş peşe doğum ev hamilelik haberleri sayfaları süslemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Aslı Enver’in bebeğinin cinsiyeti belli olmuştu. Bir kız çocuğu dünyaya getirecek olan Aslı Enver bu mutluluğu yaşarken geçtiğimiz yıl evlenen ünlü ve güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’da ilk bebeğini kucağına almış ve ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamaya başlamıştı. Son zamanların yeni ve popüler doğum yöntemi olan suda doğum yapan leyla Leydia Tuğutlu’nun bu mutluluğu sürerken aynı zamanda ünlü bir ismin daha bebeği dünyaya geldi. Ünlü oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti de bu günlerde ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşamaya başladı. Daha önce bebek sevincini yaşayan çift bu sefer tecrübeli olarak bu sevinci ikinci kez yaşadı.

Kerem Bebek Eve Gitti

Geçtiğimiz gün özel bir hastanede ikinci bebeğini dünyaya getiren Fahriye Evcen bebeğiyle birlikte hastaneden taburcu oldu ve evlerine gitti. Fahriye Evcen Burak Özçivit çifti hastane çıkışında magazin muhabirlerine duygularını aktardı. İkinci kez anne baba olan çiftin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Dünyaya gelen erkek çocuklarına Kerem adını veren çiftten Fahriye Evcen hastane çıkışında “doğum çok güzel geçti. Sağlığı yerinde, benim de öyle. Kerem, Karan’a çok benziyor. O da gelip gördü kardeşini ve çok mutlu oldu” ifadelerini kullandı. İkinci kez baba olan Burak Özçivit ise açıklamasında “Karan’ın tepkileri müthiş. Zaten merakla onu bekliyordu. Bizi de şaşırttı açıkçası. Doğuma girdim. Böyle bir an kaçar mı? Karan’da da girmiştim, Kerem’de de girdim. Müthiş bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Doğum İyi Geçti

Ünlü çiftin ilk çocukları Karan 2019 yılında dünyaya gelmiş ve çift Karan bebek ile ilk kez anne baba olma heyecanını yaşamıştı. Çiftin ikinci çocukları Kerem bebek ise 2023 yılının ilk ayında dünyaya geldi. Çift oldukça mutlu olurken ilk bebek Karan ise kardeşinin gelmesi dolayısıyla oldukça sevindi. Fahriye Evcen’in doğumu iyi geçerken Kerem bebeğin ve Fahriye Evcen’in sağlık durumunun oldukça iyi olduğu açıklandı.

 

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar