Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisi!

Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisi!
Güzelliği ve oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni sezonda ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. İşte aylar sonra ekranlara çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisi!

Yeni sezon dizileri teker teker ekranlara gelmeye başladı. Yeni sezon dizilerinin hepsi reytinglerde önemli sıralarda yer almayı başardı. Hatta Star Tv'nin yepyeni dizisi Dolunay, büyük bir başarıya imza attı. Birinci ve ikinci bölümleri izlenme rekoru kıran dizi bu haftanın hem özet hemde yeni bölümü ile reyting sıralamasında ilk sıralarına yerleşti. Show TV'nin yeni dizisi Kalp Atışı da beklediği başarıyı elde etti. İzleyicilerin ekran başından ayrılmaya bile vakit bulamadıkları bu yeni dizilerin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Farah Zeynep Abdullah yeniden ekranlarda!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan başarılı kadın oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni projeyle karşımıza çıkıyor. Yeni sezona güçlü bir dizi ile dönecek olan Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracak olduğu rolü merakla bekleniyor. MF Yapım Kore uyarlamalarının yanı sıra bu sefer Japonya'dan uyarlayacak olan bir dizi ile yaz sezonunu damga vurmayı hedefliyor. One Litre Of Tears isimli Japon dizisinin uyarlaması olacak dizinin başrol oyuncusu olarak Farah Zeynep Abdullah seçildi. Kasım ayında ekranlara gelmesi beklenilen dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizisi canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Japonya'da izlenme rekorları kırıyordu!

Japonya'da izlenme rekorları kıran dizinin Türkiye'de de büyük bir başarı elde etmesi planlanıyor. Gerçek bir olaydan uyarlanan dizide tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan genç kızın yaşam mücadelesi konu alıyor. MF Yapım ise başrol oyuncusu için güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile anlaştı. Yapım şirketi çok yakın Farah Zeynep Abdullah ile imzaları atacak. 

13-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar