Fatih dizisi ile ilgili bomba iddia!

Fatih dizisi ile ilgili bomba iddia!
Başrolünü yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun oynayacağı Fatih dizisi ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Kenan İmirzalıoğlu'na eşlik edecek kadın partner oyuncusu bakın hangi oyuncu seçildi?

Yeni sezona hazırlanan Fatih dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Kanal D'de yayınlanacak olan dizi ile ilgili ortaya atılan iddialar bomba etkisi yarattı. Dizinin erkek başrolü yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na güzel oyuncu Cansu Dere'nin eşlik edeceği iddiaları ortaya atıldı. İkili daha önce de Ezel dizisinde birlikte rol almıştı. Peki bu iddialar doğru mu? Fatih dizisinin kadın başrol oyuncusu Cansu Dere mi olacak? Fatih dizisi ne zaman başlayacak? Fatih dizisini KANAL D CANLI İZLE adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

CANSU DERE VE KENAN İMİRZALIOĞLU YENİDEN BİRLİKTE!

Fatih Sultan Mehmet’in hayatının anlatılacağı ‘Fatih’ dizisinin oyuncuları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Aralık ayında ekranlara gelmeye hazırlanan dizide 15 ünlü yer alacak. 03 Medya yapımcılığı Çetin Tekindor ve Fahriye Evcen gibi önemli isimlerle görüştü. Dizi Bursa’nın Karacabey ilçesinde kurulan platoda ve İstanbul’un tarihi yerlerinde çekecek. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi ”Fatih” muhtemelen Eylül 2017’de başlayacağı bekleniyor.

04-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar