No: 309 dizisi yeni sezonda tekrar ne zaman başlayacak?

No: 309 dizisi yeni sezonda tekrar ne zaman başlayacak?
No: 309 dizisi dün akşam yayınlanan 59. bölümüyle ekranlara bir süreliğine ara verdi. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi 2 Ağustos Çarşamba akşamı sezon finali yaptı. Bakalım sevilen dizi yeni sezonda ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Sezon finali yapan No: 309 dizisi tatile girdi ancak dizi tatile girer girmez tekrar ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Tam net olmamakla birlikte dizinin kış sezonunda eylül ayının sonlarına doğru tekrar Fox Tv ekranlarında olması bekleniyor.
Final bölümünde neler oldu?
No: 309 59. bölüm sezon finalinde heyecan yine doruktaydı. Yapımcılığını Gold Film’in yaptığı, başrol oyunculuğunu da Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk ve Demet Özdemir’in paylaştığı dizide büyük sürprizler yaşandı.
Lale Onur’a hamile olduğunu nasıl söyleyeceğini düşünürken, sonunda doğum gününde açıklamaya karar verir. Onur da Lale için bir parti düzenler. Lale sürprizini Onur’a nasıl söyleyeceğinin planını yaparken yeni yaşında hayatındaki en büyük sürprizini yaşayacağından habersizdir. Betül şantaj yaparak halayı kendi tarafına çekmeye çalışır, çünkü en büyük kozu olan Özge’yi kullanmak için halanın desteğine çok ihtiyacı vardır. Hala ise ağabeyine olan biten her şeyi aktarırken artık ortaya çıkması gerektiğine de karar verir. Son bölümde Onur içinde sürprizler vardır. Bir kızı olduğunu öğrenen Onur  adeta yıkılır.
No:309 dizisi künyesi
Senaryo: Ali Zengin- Banu Zengin  
Yönetmen: Hasan Tolga Pulat
Yapımcı: Şenay Abacı Turgut
Yapım: Gold Film
Müzisyen: Volkan Akmehmet- İnanç Şanver
Jenerik Şarkısı: Buray
Tür: Romantik Komedi
Uygulayıcı Yapımcı: Aynur Başgök
Oyuncular:
Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yumrucuk, Nurşim Demir, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Sevinç Erbulak, Beyti Engin, Fatma Toptaş, Gökçe Özyol, Pelin Uluksar, Murat Tavlı, Mehmet Cihan Ercan, Ceren Taşçı, Eda Özel, İrem Helvacıoğlu, Fatih Ayhan, Ömrüm Nur Çamçakallı, Özlem Ulukan.

03-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler