Favorilerden Büşra Zambak MasterChef Türkiye All Star’a veda etti

Favorilerden Büşra Zambak MasterChef Türkiye All Star’a veda etti
MasterChef All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Büşra yemek kalıbı olan kasnağı yemekte unuttu. Ve hiç tadım yapılmadan elenen isim Büşra oldu.

Büşra Zambak niçin elendi? Hafta boyu eleme potasına kalan 7 isim kim oldu? Eleme potasının l tutunda başarılı olan 3 isim kim oldu? Büşra’nın tabağı ile ilgili şeflerin düşünceleri ve tavrı nasıl oldu? MasterChef Türkiye All Star ve Büşra Zambak ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Favorilerden Büşra Zambak MasterChef Türkiye All Star’a veda etti

MaterChef Türkiye All Star yemek yarışma programı TV 8 ekranlarında her gece ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk iki hafta boyunca eleme potasından çıkamayıp elenen yarışmacılar Güzide ve Burcu oldu. Bu hafta yine bir kadın yarışmacı yarışmaya veda etti. Sabancı ailesi’nin aşçısı olarak bilinen Büşra Zambak önceki senenin en başarılı isimlerinden biri idi. Zaten Bu sene doğrudan asıl yarışmacıların arasına katılarak iddiasını gösterdi. Ayrıca iki haftadan beri gösterdiği üstün başarı jüri üyeleri tarafından da övgü dolu sözlerle ifade edildi.

İlk turda  Tolga, Batuhan ve Mert kurtuldu

Büşra Zambak’ın elenmesi yemeği kötü yapmasından veya lezzetsizliğinden değil bir hata sonucu oldu. Eleme potasında yarışan adaylar Büşra, Eda, Çağatay, Rıfat, Batuhan, Mert ve Tolga oldu. Kerevit ve Yedikule mantarından yaratıcı tabakta en iyi performans gösteren isimler Tolga, Batuhan ve Mert oldular ve potadan kurtuldular. Son dörde kalan Eda, Büşra, Çağatay ve Rıfat’tan Somer Şef’in Kiraz Yaprağı Sarması yemeği istendi. 1 saat sürenin sonunda herkes yemeğini bitirdi. Ama ters giden bir şeyler vardı. Çünkü MasterChef All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Büşra yemek kalıbı olan kasnağı yemekte unuttu. Ve hiç tadım yapılmadan elenen isim Büşra oldu. Kasnağı unutunca diğer adaylarda çok üzüldü özellikle Çağatay gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşlarının üçü birden Büşra’yı teselli etmeye çalışırken Büşra “Btsin bugün “ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Bizler de çok üzgünüz

Jüri adına konuşan Somer Şef’de "Hepimiz için zor bir gece. Masterchef tarihinde elemelerde ilk defa bir yarışmacımız tabak değerlendirmesine gerek kalmadan yarışmaya veda ediyor. Aramızda yaptığımız değerlendirmede diğer tabaklarda büyük hatalar dahi olsa içerisinde kasnak unutulan bir tabağı değerlendirmeye alamayacağımızı aramızda konuştuk.Hepinizin üzgün olduğunu biliyoruz, bizler de çok üzgünüz." Diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Mehmet Şef içinde kasnak unutulan hiçbir yarışmacının yemeğini tatmadıklarını ama Büşra’yı mutlu etmek adına Büşra’nın kasnaklı yemeğini tadacaklarını söyledi ve üç jüri üyesi de tadım yaptılar.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar