Anne Kız Hudutsuz Sevda Dizinde

Anne Kız Hudutsuz Sevda Dizinde
Dizi ve film sektörünün sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Hülya Gülşen ve kızı Naz Çağla Irmak Hudutsuz sevda dizisinde bir araya geldi.

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni diziler arasında yer alan ve güçlü bir intikam ve aşk hikayesini konu alan Hudutsuz sevda dizisinin çekimleri için oyuncu kadrosu ve ekip Karadeniz Bölgesine gitti. Başta Trabzon olmak üzere Artvin ve çevre illerde de çekimleri yapılacak dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy  yapıyor. Med Yapım tarafından hazırlanan ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile birlikte hazırlanan Hudutsuz sevda dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Tecrübeli ve yetenekli oyuncuların bir arada yer aldığı dizinin ekibine son olarak ünlü oyuncu Hülya Gülşen ile oyuncu kızı Naz çağla Irmak da dahil oldu. Öbür taraftan dizinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Hudutsuz Sevda dizisinde Deniz can Aktaş ile Miray Daner başrolü oynuyor.

Anne Kız Aynı Dizide

Hudutsuz Sevda yeni başlayacak diziler arasında oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi Eşkiya dünyaya Hükümdar olmaz ekibi ile Med Yapım tarafından ortaklaşa hazırlanıyor. Bir intikam hikayesini ele alacak dizi aynı zamanda bir aşkın yoğun ve çatışmalı hikayesini de seyirciyle buluşturacak. Halen cast çalışmaları devam eden diziye son olarak anne kız iki oyuncu daha katıldı. Tiyatro oyunlarının başarılı ve usta ismi ve aynı zamanda dizi ve filmlerin aranılan oyuncularından olan Hülya Gülşen ile kendisi gibi oyuncu olan kızı naz çağla ırmak da dizinin kadrosuna katıldı. Hülya Gülşen dizide Sakine karakterine hayat verirken kızı Naz Çağla Irmak ise Edanur karakterine hayat verecek.

Hudutsuz Sevda Oyuncuları Kimler?

Med yapım tarafından hazırlanan ve yakında çekimlere başlayacak olan yeni dizilerden Hudutsuz Sevda Trabzon, Rize ve Artvin gibi şehirlerde çekilecek. Bir Karadeniz dizi olarak ekrana gelecek dizide güçlü bir intikam hikayesi ele alınacak. Dizinin belirlenen oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise

-          Deniz Can Aktaş

-          Miray Daner

-          Biran Damla Yılmaz

-          Mesut Akusta

-          Asuman Dabak

-          Esra Dermancıoğlu

-          Hülya şen

-          Burak Sevinç

-          Özgür Emre Yıldırım ve

-          Haydar şişman yer alıyor.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar