Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanı!

Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanı!
Star Tv'nin efsane dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları'nda bu hafta neler yaşanacak? Hazım beyin sakladığı tüm gerçek ortaya çıktı mı? Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanı...

Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman dizi hayranlarının ağızını açıkta bıraktı. Fazilet Hanımın büyük kızı Hazan, Sinan'a inandığını söylüyor. Sinan ise ona yaptıklarını unutamıyor. Sinan, abisi Yağız'ın 'Sen o kıza aşık mı oldun?' sorusuna geçtiğimiz bölüm 'Ben aşık olmam ki' yanıtını vermişti. Fakat bu bölümde büyük bir süpriz yaşanacak. Yaşanan bu olay Hazan ve Sinan sevenleri havalara uçuracak. Ve birbirinden büyük olaylarla ekranlara gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları, Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında.  İşte Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanı. Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni bölümü canlı izlemek için Star Tv Canlı İzle tıklayın...

Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanı!

Fazilet Hanım ve Kızları final yapacak mı? Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren dizi Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yada final yapacak mı? Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümlerine devam edecek mi? Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman bitecek?

Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları finali yapacak mı? Star Tv'nin İlk bölümü ile büyük ilgi gören Fazilet Hanım ve Kızları, kısa süre içerisinde güzel yerlere geldi. İki kızı ile birlikte hayat mücadelesi veren Fazilet Hanım'ın hırsı izleyicileri büyüledi. Kızlarının hayatlarını kurtarmalarını zengin olmalarını isteyen anne Fazilet Hanım önüne çıkan yalı fırsatını değerlendirir. Küçük kızı Ece'yi yüz güzeli yapmak için çıktığı bu yolda onu büyük süprizler ve değişiklikler beklemektedir. Tüm hızıyla devam eden dizinin yaz sezonunda final yapıp yapmayacağı merak ediliyor?

Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yapacak mı?

Fazilet Hanım ve Kızları reytinglerdeki başarısını arttırmak için değişik bir yola başvurdu. Yazın gelmesi ile tüm diziler sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Fakat Fazilet Hanım ve Kızları, dizilerin sezon finali yapması fırsat bildi. Yaz dönemindeki boşluktan yararlanıp reytinglerdeki sıralaması üst sıraya çıkarmak isteyen Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yapmayacak. Yeni bölümlerine devam edecek.

08-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar