Payitaht Abdülhamit’te sürpriz gelişme…

Payitaht Abdülhamit’te sürpriz gelişme…
Payitaht Abdülhamit 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu haftaki bölümde bakalım neler olacak? 14.bölümde Payitaht'ta beklenmedik gelişmeler oluyor. Payitaht büyük bir harbe, büyük bir kıyamete hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit cuma akşamı saat 20.00’da ekranlarda yerini alacak. Sultan’ın hazırlıklarına ve Mahmut Paşa’nın söylemlerine bakılırsa Payitaht’ta büyük bir harp yaşanacak. Payitaht Abdülhamit’in yeni bölümünü canlı tv’den canlı tv kalitesiyle cuma akşamı izleyebilirsiniz.
 

14.bölümde neler olacak?
Sultan Murat’ı ziyaret eden sultan son sözünü söyler. ‘’Seni hep çok sevdim, ama milletimi daha çok sevdim.’’ Bakalım Sultan Murat bundan sonra ne yapacak?
Kemalettin Paşa ile izdivaç hayalleri kuran Hatice Sultan sevdasına kavuşamayınca deliye döner. Tepkisi halası Seniha Sultan’a dır. ‘’Benim sevdamı hırsınıza kurban ettiniz’’ diyerek tepkisini dile getiren Hatice Sultan bundan sonra ne yapacak?
Osmanlı üzerinde oynanan oyunlar son sürat devam eder. Bu kez sırada Osmanlı’ya gerçek bir harp cephesi açarak savaş ilan etmek vardır. Bakalım Osmanlı’yı hangi cephede nasıl bir savaş bekliyor?
‘’Çok yakında kıyamet kopacak yer yerinden oynayacak’’ diyen Mahmut Paşa acaba neler biliyor? Mahmut Paşa’nın yeni planları neler?
Sultan Zaarof’tan neden gerçek harp silahları istiyor? Abdülhamit Han neyin hazırlığını yapıyor? 
‘’Eğer düşman saldıracaksa karşısında yıkılmaz bir kale bulacak.’’ Diyen Sultan’ın yeni planları neler?
Merak edilen bütün bu soruların cevabı cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

07-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar