Fazilet Hanım ve Kızları final yapacak mı?

Fazilet Hanım ve Kızları final yapacak mı?
Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren dizi Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yada final yapacak mı? Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümlerine devam edecek mi? Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman bitecek?

Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları finali yapacak mı? Star Tv'nin İlk bölümü ile büyük ilgi gören Fazilet Hanım ve Kızları, kısa süre içerisinde güzel yerlere geldi. İki kızı ile birlikte hayat mücadelesi veren Fazilet Hanım'ın hırsı izleyicileri büyüledi. Kızlarının hayatlarını kurtarmalarını zengin olmalarını isteyen anne Fazilet Hanım önüne çıkan yalı fırsatını değerlendirir. Küçük kızı Ece'yi yüz güzeli yapmak için çıktığı bu yolda onu büyük süprizler ve değişiklikler beklemektedir. Tüm hızıyla devam eden dizinin yaz sezonunda final yapıp yapmayacağı merak ediliyor?

Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yapacak mı?

Fazilet Hanım ve Kızları reytinglerdeki başarısını arttırmak için değişik bir yola başvurdu. Yazın gelmesi ile tüm diziler sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Fakat Fazilet Hanım ve Kızları, dizilerin sezon finali yapması fırsat bildi. Yaz dönemindeki boşluktan yararlanıp reytinglerdeki sıralaması üst sıraya çıkarmak isteyen Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yapmayacak. Yeni bölümlerine devam edecek.

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İlk bölümünden itibaren heyecanla takip edilen Fazilet Hanım ve Kızları dizisi başarıyla devam ediyor. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları canlı izle. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde neler yaşanacak? 

Geçen hafta yayınlanan bölümde Hazan, Nil'in oyununa gelerek zor anlar yaşamıştı. Bunun üzerine Yağız ise, elinden geleni yapamaya çalışır. Peki Fazilet Hanım ve Kızları bu hafta neler yaşanacak?

 

03-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar