FB TV frekans bilgileri

FB TV frekans bilgileri
Fenerbahçe Spor Kulübünün televizyon kanalı FB Tv Turksat 4A frekans bilgileri... FB TV yayın akışı haberimizin ayrıntılarında...

Türkiye Süper liginin önemli takımlarından olan Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi kanalı olan FB TV frekans bilgileri taraftarlar tarafından merak ediliyor. Galatasaray'ın bu sezon iyi olmaması Fenerbahçelileri şampiyonluk için umutlandırmış durumda. Bunula birlikte başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe taraftarlarını mutlu etmeyi başarıyor. Doğal olarak da Fenerbahçe fanları takımlarından haber almak istiyor. Bunun için de en doğru ve basit yol FB TV. Evet, FB TV frekans bilgileri ve FB TV ile ilgili ayrıntılara bu sayfamızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

FB TV Turksat 4A frekansları! FB TV Yayın Akışı!

FB TV TURKSAT +A’da şifresiz olarak yayın yapan bir kanaldır. FB TV taraftar tarafından bilhassa takımın maç günleri ilgi görüyor. Kısaca sizlere FB TV’nin genel bir yayın akışını vermek istiyoruz. Sabah saatlerinde Günaydın Fenerbahçe adıyla kanalda ilk haberler veriliyor. Haber programını Tarihte Bugün ve Maçın Hikayesi adlı taraftarlara nostalji yaşatacak programlar izliyor. Çizgi filmler ve tarihi hikayelerle devam ederken yayınlar maç günleri biraz daha renkli programlarla taraftara hitap ediyor.

Şubat ayında yayınlanan Turksat 4A bilgilerine göre FB TV Turksat’ta bulunan HD kanallar içerisinde. Kanal HD kaliteyle yayın yapıyor.  Buna göre FB TV Şifresiz TURKSAT 2019 Frekans bilgileri aşağıdadır.

Kanal adı: FB TV
Uydu: Türksat
Frekans:12344
Sembol Oranı:30000  
Polarizasyon:V - Dikey 
FEC:3/4

FB TV’yi farklı mecralardan da izleyebilirsiniz. İnternet üzerinden canli tv izleme imkanı sunan mecralar da bu konuda oldukça başarılı görünüyor. Ayrıca kablolu yayından, Digiturk’ten, Teledünya’dan, Tivibu’dan ve Turkcell Tv’den de FB Tv izlenebiliyor.

Turksat’tan FB TV nasıl izlenir?

Bunun için ilk önce çanak anteninizin Turksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekir. Eğer evinizde ya da sitenizdeki uydu anteni TurksatA’ya dönük ise işiniz bir nebze kolaylaşıyor. Uydu cihazınızın menüsünden “frekans ekle, manuel kanal ekleme, yeni kanal bulma” vb. farklı seçenekler olabilir. Bu seçeneklerden hangisi varsa ona tıklayıp vermiş olduğumuz frekansı ve diğer bilgileri giriyorsunuz. Kısa bir arama sürecinden sonra FB TV çıkacaktır. Kanalı kumandanızdaki menü kısmından istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Bütün bu ayrıntılarla uğraşmamak istiyorsanız canli tv üzerinden FB TV’yi rahatlıkla izleyebilirsiniz. İyi seyirler…
 

24-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler