Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı canlı izle

Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı canlı izle
Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda oynanacak Fenerbahçe - Royal Antwerp maçını canlı ve online izlemek için detaylar.

Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı canlı izle: Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı hangi kanalda? Bu önemli maçı canlı izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceklerini merak ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçına Belçika ekibi Royal Antwerp karşısında çıkacak. İlk iki maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, bu akşam gruptaki ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Bu önemli maçı canlı ve online izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe ile Royal Antwerp, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. TSİ 19.45'te başlayacak mücadele Exxen'den canlı olarak ekrana gelecek. Siz de bu mücadeleyi izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Royal Antwerp maçı muhtemel 11'ler

Fenerbahçe muhtemel 11: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Bright Osayi-Samuel (Nazım Sangare), Luz Gustavo, Jose Sosa (Miha Zajc), Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Diego Rossi, Enner Valencia

Royal Antwerp muhtemel 11: Jean Butez, Jelle Bataille, Dinis Almeida, Björn Engels, Ritchie Da Laet, Benson, Alhassan Yusuf, Birger Verstraete, Viktor Fischer, Michael Frey, Ally Samatta

Fenerbahçe'nin, Royal Antwerp maçına Pazar akşamı oynanan Trabzonspor maçındakine benzer bir kadroyla çıkması bekleniyor. Trabzonspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Marcel Tisserand'ın bu maçla birlikte uzun bir aradan sonra formasına kavuşması bekleniyor. Filip Novak ise kulübeye çekilecek. UEFA Avrupa Ligi'nde oynama lisansı bulunmayan Miguel Crespo yerine ise iki aday var. Vitor Pereira, Portekizli oyuncunun yerine Miha Zajc ya da Jose Sosa'yı oynatmayı planlıyor. Sağ kanat bek pozisyonunda ise Nazım Sangare'nin mi Bright Osayi-Samuel'in mi oynayacağı maç saatine yakın belli olacak.

Royal Antwerp'te ise tanıdık iki isim ileri uçta görev alacak. Bu sezon başında 2 milyon € karşılığında Fenerbahçe'den Royal Antwerp'e transfer olan Michael Frey bu akşam eski takımına karşı forma giyecek. Yine bu sezon sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den Royal Antwerp'e kiralanan Samatta da sahada olacak. Royal Antwerp'in en formda oyuncusu olan Michael Frey bu sezon 13 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi. Samatta ise yeni takımıyla 8 maçta 1 gol attı.

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar