Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise canlı izle

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise canlı izle
Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise canlı izle: UEFA Avrupa Ligi'nde 1. hafta maçın canlı yayınını online olarak tek tıkla kolayca izle.

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise canlı izle: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 1. hafta mücadelesinde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma naklen ekrana gelirken maç hangi kanalda ya da online canlı yayın nereden izlenir soruları yanıt bekliyor. Sarı-lacivertlilerin bu sezonki  Avrupa Ligi yolculuğunu başlatacak Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı 26 Eylül Perşembe akşamı milyonları hop oturup hop kaldıracak. Bu anlarda taraftarlar karşılaşmayı CanliTV.ws adresinden de izleyebileceğeni hatırlatalım.

FENERBAHÇE - UNION SAINT-GILLOISE CANLI İZLE

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı bu sezon yürürlüğe giren lig statüsünde oynanacak ilk UEFA Avrupa Ligi maçlarından biri olacak. Galatasaray maçında hayal kırıklığına sebep olan Fenerbahçe, aldığı ağır yenilginin hemen sonrası hafta içi mesaisinde Union Saint-Gilloise karşısına çıkacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç 26 Eylül Perşembe TSİ 19:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1'den şifresiz olarak izleyicilere ulaşacak. Maçı online olarak tek tıkla bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Jose Mourinho her zaman Avrupa kupalarındaki başarılarıyla tüm dünyada adından söz ettirdi. Fenerbahçe'nin başında da hiç kuşkusuz UEFA Avrupa Ligi arenasına farklı bir gözle bakacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Union Saint-Gilloise maçının okunması Jose Mourinho açısından da farklı olabilir.

İki takım birbirine çok da yabancı değil. Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise'nin yolları geçtiğimiz sezon tarihlerinde ilk kez kesiştiği için anılar hala taze. UEFA Konferans Ligi son 16 turu eşleşmesi ilk maçında Fenerbahçe rakibini 3-0 mağlup etmişti. Galibiyet gollerini Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic kaydetmişti Rövanş maçını Union Saint-Gilloise 1-0 kazansa da tur atlayan taraf Fenerbahçe olmuştu.

FENERBAHÇE - UNION SAINT-GILLOISE MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Livakovic, Oostwerwolde, Çağlar, Becao, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Saint-Maximin, Syzmanski, Tadic, En-Nesyri.

Union Saint-Gilloise: Ivanovic, Fuseini, Terho, Rasmussen, Vanhoutte, Sadiki, Castro-Montes, Leysen, Machida, Burgess, Moris

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

  • 3 Ekim Perşembe 22:00 Twente - Fenerbahçe
  • 24 Ekim Perşembe 22:00 Fenerbahçe - Manchester United
  • 7 Kasım Perşembe 23:00 AZ Alkmaar - Fenerbahçe 
  • 28 Kasım Perşembe 23:00 Slavia Prag - Fenerbahçe
  • 11 Aralık Çarşamba 18:30 Fenerbahçe - Athletic Bilbao
  • 23 Ocak Perşembe 20:45 Fenerbahçe - Lyon
  • 30 Ocak Perşembe 23:00 Midtjylland - Fenerbahçe
24-09-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar