Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın boşanma rekor tazminat!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın boşanma rekor tazminat!
Evlilikleri kadar boşanmaları da sosyeteyi uzun süredir  meşgul eden Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın sekiz yıldır süren o boşanma davası sonuçlandı.

Yılan Hikâyesine dönen boşanma davası sonuçlandı. Sosyal camiayı uzun zamandır meşgul eden Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın boşanma davasında ki rekor tazminat gündeme bomba gibi düştü. Sosyeteyi yakından takip eden insanlar Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın davasındaki rekor tazminatı ve sebebini merak ediyor Şimdi detaylar

Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın boşanma rekor tazminat!

Evlilikleri kadar boşanmaları da sosyeteyi uzun süredir  meşgul eden, aynı uçakta karşılaşıp  büyük tartışmaya giren Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın sekiz yıldır süren o boşanma davası sonuçlandı. Sosyeteyi karıştıran boşanma davasında rekor tazminat, dudak uçuklattı. Feryal Gülman, kendisinden 32 yaş büyük olan eşi Gülman Şirketler Grubu’nun patronu Kemal Gülman Ile yıllar önce evlenmiş,  8 yıl öncesine kadar da gündemi meşgul etmişti.  Kocasına zina suçlamasında bulunan Feryal Gülman’dan boşanmak için açtığı dava 8 yıllık aradan sonra geçen hafta sonuçlandı.

'Zina'ya dudak uçuklatan tazminat!

Kendisinden 32 yaş büyük eşi Kemal Gülman’ı zina suç isnadı ile suçlayan Feryal Gülman,   kocasının kendisini 22 yaş küçük bir kızla aldattığını iddia ederek boşanma davası açtı.  Bununla da kalmayarak kocasına ait şirketlerin yarısına tedbir kararı isteyen Gülman, 200 milyon liralık tazminat  davası açtı. Ayrıca kendisi için 200 bin, çocuğu Kemal Aslan için ise 25 bin lira nafaka isteyen Feryal Gülman davayı kazandı.  buna karşılık Kemal Gülman da karşı hamlede bulunarak, ‘kötü muamele’ nedeniyle 500 bin liralık karşı boşanma davası açtı. Gülman şirketler Grubu'nun patronu Kemal Gülman, karşı boşanma davasında  kendisinden 22 yaş küçük bir kadınla aşk yaşadığı iddiasını  ise kesin bir dille reddetti. 

Mahkeme iki tarafı da suçlu buldu

8 yıl süren boşanma davası  Geçen hafta sonuçlandı. Mahkeme,  birbirlerine boşanma davası açan çiftin eşit kusurlu olarak nafaka ile tazminat taleplerini geri  çevirdi ve boşanmalarına karar verdi. 8 yıl süren da adeta yılan hikayesine dönen boşanma davasında  her iki taraf da karara itiraz ederek dava dosyasını Yargıtay’a taşıdı. Yargıtay da mahkeme kararının çelişkili olduğu gerekçesiyle davayı bozarak İstanbul Aile Mahkemesi’nde yeniden görülmesine karar verdi.  işte git görülen davada Mahkeme kararını açıkladı. 

 Feryal Gülman haklı bulundu

Gizli görülen duruşma  sonunda kararını açıklayan mahkeme, ‘zina’ nedeniyle açılan boşanma davasını karara bağlayarak Feryal Gülman’ı haklı buldu. Mahkeme, Kemal Gülman’ı 30 milyon lira maddi, 30 milyon lira da manevi tazminata hükmetti.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar