Ünlü Oyuncu Sertan Erkaçan Reyting Rekorları Kıran Dizide

Ünlü Oyuncu Sertan Erkaçan Reyting Rekorları Kıran Dizide
Genç oyunculardan Sertan Erkaçan Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'da Gökhan Özoğuz'un canlandırdığı Dara karakterinin arkadaşı olarak diziye dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden OGM Pictures yapımı Kırmızı Oda Tv 8 ekranlarında Cuma akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Gerçek, yaşanmış insan hikayelerinden televizyona uyarlanan dizi özellikle geçtiğimiz sezon Cuma akşamlarında aldığı reytinglerle adeta yıldız gibi parlamış ve kanal ve yapım şirketinin yüzünü güldürmüştü. Her ne kadar bu sezon reytinginde düşüş yaşasa da yine de Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olma başarısını devam ettiriyor. Dizinin yeni başlayan hikayelerinden biri olan ve ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz’un yer aldığı hikayenin oyuncu kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Sertan Erkaçan’da dahil oldu. Uyku problemi yaşayan bir kişinin hikayesinin anlatıldığı hikayede Sertan Erkaçan hikayede Dara karakterini canlandıran Gökhan Özoğuz’un arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkıyor.

Dara’nın Hikayesi Başladı

Tv 8 ekranlarında yayınlan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda bu akşam seyirciye yeni bir hikaye sunuyor. Birbirinden ilginç hikayelerin ele alındığı ve tamamının yaşanmış gerçek hikayelerden oluştuğu dizide bu akşam başlayan hikaye ise uykusuzluk sorunu yaşayan genç bir adam olan Dara’nın yaşadıklarını anlatacak. Uykusuzluk sorunu nedeniyle Kırmızı Oda’da Doktor Hanım’a başvuran Dara’nın hikayesinde ise kırılma anlarında arkadaşı yer alacak. hikayede Dara karakterini ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz canlandırırken, Dara’nın arkadaşını ise genç ve başarılı oyuncu Sertan Erkaçan oynayacak. Bu akşam başlayacak hikayenin seyirci tarafından sevileceği umuluyor.

Sertan Erkaçan Kimdir?

Bu akşam Kırmızı Oda’da Dara’nın hikayesinde yer almaya başlayan genç oyuncu Sertan Erkaçan 1 Nisan 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak isteyen Sertan Erkaçan bunun için Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Sertan Erkaçan okuldan mezun olduktan sonra dizilerde ve sinema filmlerinde rol almaya başlamış ve tiyatro oyunlarında oynamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımların başında Savaşçı yer almaktadır. Pek çok yapımda rol alan genç oyuncunun özellikle rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Koca Koca Yalanlar

·         Savaşçı

·         Acil Aşk Aranıyor

·         Adını Kalbime Yazdım

·         Beyoğlu

·         Es – Es

20-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar