Flaş Gelişme! Acun Ilıcalı Açıkladı! Turabi Survivor’a Geri Dönüyor

Flaş Gelişme! Acun Ilıcalı Açıkladı! Turabi Survivor’a Geri Dönüyor
Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’de flaş bir gelişme yaşanıyor. Yarışmanın en başarılı isimlerinden Turabi adaya dönüyor.

Tv 8 ekranlarında şu sıralar yayınlanan ve Survivor 2022 All Star formatıyla seyirciyle buluşuyor. Geçtiğimiz yıllarda yarışmaya katılmış ve büyük başarılar kazanmış ya da seyirci tarafından çok sevilmiş yarışmacıların ünlüler ve gönüllüler adıyla yeniden yarışmada buluşması seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Bu sezon adeta nefeslerin tutularak izlendiği yarışmada her an her şey olurken kanal da istediği başarıyı elde etmiş görünüyor. Yayınlandığı akşamlarda dizlerle kafa kafaya bir mücadele veren Survivor All Star 2022 aldığı reytinglerle adeta kanalını sırtlamış durumda. Aynı şekilde dizilerin de kabusu olan yarışma için yapımcı Acun Ilıcalı’nın büyük bir sürprizinin da olduğu ortaya çıktı. Ünlü yapımcının yarışmanın en başından beri içinde olmasını istediği ve geçtiğimiz sezonlarda adeta devleşen ve bir fenomene dönüşen yarışmacı Turabi’nin adaya ve yarışmaya döneceği öğrenildi.

Turabi Çamkıran “Yükleniyor”

Bu sezon başında adı Survivor All Star 2022 ile anılan ancak açıklanan kadroda yer almayan ve bu yönüyle seyirci de büyük hayal kırıklığının oluşmasına sebep olan fenomen yarışmacı Turabi’nin yarışmaya önümüzdeki haftalarda dahil olacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı’nın sevilen yarışmacıyla görüştüğü ve adaların birleşeceği hafta Turabi’nin yarışmaya dahil olacağı iddia edildi. Henüz netlik kazanmayan bu durum Turabi Çamkıran’ın sosyal medya hesabından ise farklı bir şekilde duyuruldu. Ünlü isim sosyal medya hesabından geçtiğimiz sezonlardaki Survivor görüntülerinin oluştuğu resimleri paylaştı. Ardından bu sezon için “yükleniyor” ibaresini kullandı. Bu paylaşım ünlü ismin yarışmaya hazırlandığını ve yakında kadroda olacağını gösteriyor. Turabi’nin hayranlarının da oldukça heyecanlandığı bu gelişme magazin basınında da geniş yer aldı.

İkinci İsim Kim?

Öbür taraftan Ünlü televizyon patronu ve Survivor’un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın Turabi’nin ardından ikinci bir sürprizi daha olduğu iddia edildi. 3 hafta sonra yapılacak ada birleşme partisinde Turabi’nin yarışmaya dahil olacağı öğrenilirken yarışmaya bir başka ünlü ismin daha katılacağı belirtildi. Bu isim sır gibi saklanırken Acun Ilıcalı’nın bu iki isimle adeta gövde gösterisi yapacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu sır gibi saklanan ismin adının açıklanması bekleniyor. Her bölüm, kavganın, tartışmanın eksik olmadığı ve buna mukabil psikolojik ve fiziksel sınırların artık iyice zorlanmaya başlandığı yarışma seyirci tarafından heyecan ve merakla izleniyor.

04-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar