Teşkilat Dizisinden Üzücü Haber Geldi!

Teşkilat Dizisinden Üzücü Haber Geldi!
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan Teşkilat’tan üzücü haber geldi. Dizide Çetin karakterini canlandıran Mustafa Açılan ölerek diziye veda etti.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat’tan gelen üzücü bir haber bugün sektörde konuşulmaya başlandı. Geçen sezon ekranlara gelmeye başlayan ev Tims&B production tarafından hazırlanan macera – aksiyon ve suç konularına değinen ve seyircinin heyecanla takip ettiği dizi Teşkilat dizisi hakkında zaman zaman final haberleri yapılıyordu. Dizi geçen sezon başlamış ve Pazar akşamları adeta bütün dizleri silip süpürerek reytinglerde inanılmaz sonuçlar almıştı. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan Yargı dizisi ile kafa kafaya yarışan ve zaman zaman geride kalan zaman zaman Yargı’yı geride bırakan dizi için final söylentileri yeniden konuşulmaya başlandı. İddiaya göre dizinin bu sezon sonunda final yapması bekleniyor. Öbür taraftan diziye bu sezon katılan ve oldukça da başarılı bir performans ortaya koyan ve Çetin karakterine hayat veren Mustafa Açılan’ın diziye veda edeceği öğrenildi.

Çetin Ölüyor

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen başarılı dizilerden Teşkilat’ta beklenmeyen bir ayrılık yaşanıyor. Bu sezon başında dizinin kadrosuna dahil olan genç ve başarılı oyunculardan Mustafa Açılan’ın diziye ölerek veda edeceği öğrenildi. Dizide Yıldırım tarafından kullanılan ancak kullanıldığını bilmeyen vatansever kimliğini ön plana çıkaran Çetin karakterine hayat veren oyuncunun diziden ayrılacağının öğrenilmesi sevenlerini derinden üzdü. Hikayeye Pınar’ın yetiştirme yurdundan arkadaşı olarak dahil olan Çetin karakteri Yıldırım’ın verdiği görevleri yapan biri olarak hikaye yer aldı. Pınar’a aşık olan Çetin her seferinde Pınar’ın dahil olduğu bir hikayenin içinde yer aldı. Son olaylarda oldukça kritik hamleler yapan Çetin ne yazık ki son olarak polise teslim olmaya karar verdi. Ancak bunu gerçekleştiremeden vurularak öldürüldü ve hikayeye veda etti. Mustafa Açılan’ın diziye böyle ansızın veda etmesi dizinin final yapacağı söylentilerini yeniden gündeme getirdi.

Teşkilat Oyuncuları

Tims&B Prodüction tarafından hazırlanan ve Milli istihbarat Teşkilatı’nın vatan ve millet için verdiği mücadeleyi ve yaşanmış kritik olayların uyarlama hikayesini ekrana taşıyan Teşkilat kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin başrolünde çağlar Ertuğrul ve Deniz baysal Yurtçu yer alırken diğer oyuncuları ise Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer salman, Ezgi Şener, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Turgut Tunçalp ve Yavuz Bingöl yer alıyor. Dizi her Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

04-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar