Flaş Gelişme! Arka Sokaklar Dizisi Çekimlerini Durdurdu

Flaş Gelişme! Arka Sokaklar Dizisi Çekimlerini Durdurdu
Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecanla tam 17 sezondur takip ettiği efsane dizi Arka Sokaklar çekimlerini yapım şirketi kararıyla durdurdu.

Kanal D ekranlarında 17. Sezonunda olan ve Türk Dizi tarihine bir efsane olarak geçen başarılı polisiye dizisi Arka Sokaklar cuma akşamları ekrana geliyor. Yıllardır yayın gününde ve saatinde değişiklik yapmayan ve ara vermeden yayınına devam eden dizi bu sezonda başarılı bir şekilde yayınını sürdürüyor. Polisiye ve dram türünde ela alınan ve Erler Film tarafından hazırlanan dizi ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Yeni bölümleriyle ekrana gelen ve çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin çekimlerine ara verilmesine karar verildi. Televizyon ve dizi sektöründe gündem olan ve internet haber siteleri ile sosyal medyada da haber olarak yer alan İddiaya göre dizinin çekimlerine yapım şirketi Erler Film kararıyla 45 gün ara verildi. İşte bu kararın gerekçeleri ve dizi ile ilgili gelişmeler!

Arka Sokaklar Neden Ara Verdi?

Erler Film tarafından hazırlanan ve 17. Sezonunda olan ve 17 sezon boyunca aynı gün ve aynı kanalda devam eden efsane yapım Arka Sokaklar ile ilgili seyirciyi şaşırtan bir karar alındı. Sektörde de şaşkınlık yaratan karara göre Erler Film dizinin çekimlerine 45 gün süreyle ara verdi. Bu gelişmenin nedeni merak edilirken, yayıncı kanalın bağlı olduğu şirket tarafında yapım şirketine yapılan ödemelerde gecikme yaşandığı ve bu durum üzerine Erler Film’in bir süre çekim durdurma kararı aldığı iddia edildi. Bu iddia ve çekimlerin durdurulması kanal ve yapım şirketi tarafından henüz doğrulanmadı ve konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Sevilen ve reytingi yüksek dizi Arka Sokaklar’ın yeni bölümünün 18 Kasım Cuma akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Arka Sokaklar Oyuncu Kadrosu

Erler Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek yapımlarından biri. Orhan Oğuz tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda başladığı günden beri değişmeyen ana bir kadro bulunuyor. Dizinin oyuncuları arasında

-          Zafer Ergin

-          Özgür Ozan

-          Ozan Çobanoğlu

-          Oya Okar

-          İlker İnanoğlu

-          Tunç Oğuz

-          Oğuz peçe

-          Ali Haydar Çataltape gibi başarılı isimler yer alıyor.

12-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar