Bozkır’ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Bozkır’ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu
BluTv'de yayınlanan ve polisiye türünde ele alınan Bozkır Dizisinin kadın başrol oyuncusu son dönemin güzel oyuncusu Cemre Baysel oldu.

Dijital yayın platformları için hazırlanan pek çok yapım seyirciden büyük beğeni alıyor ve ilk sezonun ardından ikinci ve hatta üçüncü sezonu çekiliyor. Genellikle 8 ile 11 bölüm arasında değişen sezonlar toplu olarak çekiliyor ve böylece hem zamandan hem hem paradan hem de mekan ve prodüksiyondan tasarruf yapılıyor. Dijital platformlara içerik üreten yapım şirketlerinden olan ARC Film tarafından BluTv için hazırlanan ve seyircinin severek izlediği aksiyon dram türündeki dizi Bozkır’ın kadın başrol oyuncusu olan ancak iş takvimi uyuşmadığı için diziden ayrılan güzel oyuncu Gizem Karaca’nın yerine dizi için görüşmeler yapılan yeni kadın başrol oyuncusu konusunda ARC Film kararını verdi. Bozkır dizisinde yeni kadın başrol oyuncusu güzel oyuncu Cemre Baysel’le el sıkışıldı.

Cemre Baysel Bozkır’da!

ARC Film tarafından hazırlanan ve BluTv’de yayınlanan aksiyon – dram türündeki polisiye dizi Bozkır’da diziden ayrılan Gizem Karaca yerine yeni isim Cemre Baysel oldu. Son dönemde peş peşe pek çok projede yer bulan ve geleceğin güçlü oyuncuları arasında gösterilen güzel oyuncunun dizinin çekimlerine katılmaya başladığı öğrenildi. Anadolu’da bir kasabada geçen hikayede işlenen cinayetleri araştıran bir polisin hikayesi ve başına gelenler ele alınıyor. Levent Cantek tarafından kaleme alınan ve Şahin Altuğ’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Beril Pozam, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu gibi tanınmış ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosuna sevda karakteri olarak katılan Cemre Baysel son olarak Senden Daha Güzel adlı dizide rol almıştı.

Cemre Baysel Kimdir?

Son dönemin genç kuşak oyuncuları arasında yer alan ve performansıyla yapımcı ve seyircinin takdirini kazanan güzel oyuncu cemre Baysel 5 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu ilk olarak Yeşil deniz adlı yapımda rol aldı. Daha sonra pek çok dizi ve sinema filminde yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, isimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma, Ramo, Sol Yanım, Baht Oyunu, Senden Daha Güzel yer almaktadır.

11-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar