Flaş! Özcan Deniz’in Evi Yandı!

Flaş! Özcan Deniz’in Evi Yandı!
Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara dönecek olan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’la aralarında sorun olan lüks villada yangın çıktı.

Bugün magazin basınında yer alan bir haber dikkatleri bir anda üzerine çekti. Ünlü şarkıcı ve şimdilerde oyuncu Özcan Deniz’in villasında çıkan bir yangını duyuran haber magazin sayfalarında, sosyal medyada geniş yer buldu. Korkutan yangın haberinin bir gece meydana geldiği ve çağrılan itfaiyenin duruma müdahale ettiği öğrenilirken çıkan yangının villada büyük hasara neden olmadan kontrol altına alındığı öğrenildi. Söz konusu villa uzun zamandan beri ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan deniz ile eski karısı Feyza Aktan arasında sorun oluşturuyor. Yangının çıkış sebebi hakkında henüz tam bir açıklama yapılmasa da bir gece önce Feyza Aktan’ın evin kış bahçesinde gece geç saatlere kadar oturduğu ve ardından kış bahçesindeki koltukların alev aldığı şeklinde iddialar var. İşte haberin detayları!

Özcan Deniz’in Villasında Yangın!

Ünlü isim Özcan deniz’in sahibi olduğu ve şu sıralar eski eşi Feyza Aktan’ın oturduğu Zekeriyaköy’de bulunan lüks villasında dün gece geç saatlerde yangın çıktı. Komşuların görüp haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye tarafından büyümeden kontrol altına alınırken villada maddi hasar meydana geldi. Villanın yanıp kül olmaktan son anda kurtarıldığı öğrenilirken evde ünlü isim Özcan deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın yaşadığı öğrenildi. Dün gece geç saatlere kadar villanın kış bahçesinde oturan Feyza Aktan’ın dinlenmeye çekildikten sonra evin kış bahçesinde bulunan koltukların alev aldığı öğrenildi. Komşuların durumu görüp itfaiyeye haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiyenin yangını büyümeden kontrol altına aldı ve söndürdüğü öğrenildi. Yangının çıkış sebebi tam olarak açıklanmasa da kış bahçesinde bulunan elektrikli ısıtma araçlarının açık unutulması sebebiyle yangın çıktı iddia edildi.

Özcan Deniz Eski Eşi Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Şu sıralar yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in çekimlerinde bulunan ünlü isim Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan 2018 yılında evlenmiş ancak evliliğin üzerinden çok uzun zaman geçmeden boşanmışlardı. Ünlü isim Özcan Deniz Zekeriyaköy’de bulunan lüks villasını boşanmalarına ve mahkeme kararı olmasına rağmen boşaltmayan eski eşi Feyza Aktan hakkında Kasım ayında suç duyurusunda bulundu. Buna karşın Feyza Aktan ise boşanma kararında evde çocuğuyla birlikte kalacağına dair bir madde bulunduğunu iddia ediyor. Halen soruşturma sürecinin devam ettiği öğrenildi. Çıkan yangının villaya ne kadar bir maddi hasar verdiği hakkında ise bir bilgi alınamadı.

06-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar