Fox Tv'de bomba gibi bir şaka programı başlıyor!

Fox Tv'de bomba gibi bir şaka programı başlıyor!
Yepyeni bir kahkaha tufanına hazır mısınız? Çok yakında Fox Tv'de başlayacak olan şaka programı Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever'in sunumu ile ekranlara gelecek. İşte yeni program ile ilgili tüm merak edilenler...

Fox Tv ekranları yeni sezona yepyeni bir şaka programı ile giriş yapıyor. Kahkaha tufanları koparacak olan yeni şaka programı 'İlk Buluşma' çok yakında Fox Tv ekranlarında sizlerle olacak. İlk Buluşma adlı şaka programının yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Çok iddialı bir şekilde giriş yapmayı planlayan programın sunuculuğunu ise Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever yapıyor. Birbirinden komik ve eğlenceli şakalara şahit olacağız İlk Buluşma programını canlitv üzerinden de izleyebilirsiniz. İşte program hakkında ufak detaylar..

İLK BULUŞMA YAKINDA FOX TV'DE

Program kameralarla dolu bir mekanda ve birbirinden komik şakalar ile siz izleyicileri kahkahaya boğacak. Bu mekanda çalışan herkes bir oyuncu ekibi. Bir kişi mekana getirdiği arkadaşını şaka kurbanı ediyor. Ve kozmik odada bulunan Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever mekanda görev alan ekiple iletişime geçiyor sonrasında ise olanlar oluyor. Kozmik odada bulunan kişilerin istediklerini yerine getiren şaka kurbanı ve arkadaşı etabı başarı ile tamamlarlarsa para ödülünün sahibi oluyor.

İŞTE İLK BULUŞMA FRAGMANI

11-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler