Fox Tv’de Çok Konuşulacak Bir Program Başlıyor: Dostumun Dünyası!

Fox Tv’de Çok Konuşulacak Bir Program Başlıyor: Dostumun Dünyası!
Fox Tv ekranlarında çok konuşulacak bir program başlıyor: Dostumun Dünyası. Program köpekler ve sahiplerinin hikayelerini anlatırken sunuculuğu ise Ali Yeşilyurt üstleniyor.

Televizyonlar ne yazık ki dizilerden geçilmez oldu. Sabah diziyle başlıyoruz, gün boyu diziyle devam ediyoruz ve akşam diziyle günü bitiriyoruz. Ne yazık ki hayatımız dizilerden ibaret olmaya başladı. Yayıncı kanallarda tek tük yayınlanan kaliteli programlarda kendini hemen belli ediyor ve seyirci bu programları adeta cankurtaran gibi görüyor. Kanallar her ne kadar diziye ağırlık verse de ve reklam verenlerde kanalları buna sevk etse de zaman zaman arada bazı tv programları da yapılmıyor değil. Bu programlardan biri de yakın zamanda Fox Tv’de ekrana gelecek. Bir dönem tüm Türkiye’nin sevgilisi haline gelen akıllı köpek Max ve sahibi Ali Yeşilırmak’ı hatırlarsınız… FoxTv’de yeni başlayacak Dostumun Dünyası adlı programın sunuculuğunu Ali Yeşilırmak üstleniyor. İşte detaylar!

Max’in Sahibi Ali Yeşilırmak Sunucu Oldu!

2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı inanılmaz hareketlerle tüm Türkiye’nin sevgilisi haline gelen köpek Max’ı hatırlamayanınız yoktur herhalde. İşte 2012 yılı Yetenek Sizsiniz programında inanılmaz gösterilerle herkesi kendisine hayran bırakan ve akıllı köpek olarak adlandırılan Türkiye Şampiyonu Max geçtiğimiz günlerde öldü. Max’in kaybına oldukça üzülen ve yıllardır onunla birlikte olan Max’ın sahibi Ali Yeşilyurt ise köpeğini kaybettiğini “söylenecek çok söz olmamakla birlikte şu an hiçbir kelime kalmadı söylenecek. O evladım, canım, kanım… Dün son yolculuğuna uğurladık Max’i” sözleriyle duyurdu. Oldukça üzgün olan Yeşilyurt uzun yıllardır Max’le birlikte yaşıyordu. Bu gelişmenin ardından Ali Yeşilyurt Fox Tv’de Dostumun Dünyası adlı bir programa başlıyor. Her hafta farklı köpeklerin ve sahiplerinin sıra dışı hikayelerini ekrana taşıyacak program yakında başlıyor.

Dostumun Dünyası!

Köpek Dostu Ali Yeşilyurt’un sunuculuğunu üstleneceği Dostumun Dünyası yakında Fox Tv’de ekrana gelecek. Program, köpeklerin algı yolunu açarak onlarla doğru iletişim kurmak için yapılması gerekenleri anlatıyor. Ali Yeşilyurt farklı davranışlar sergileyen köpeklerin sahipleri ile bir araya gelerek sorunları çözmenin yollarını arayacaklar. Program aynı zamanda yavru eğitimi, çocuklarla iletişim, köpeklerin sosyalleşmesi, uyum sorununun aşılması gibi konuların işleneceği ve yardıma muhtaç sokak hayvanları konusunda da bilgilendirme ve farkındalığın oluşturulmaya çalışılacağı program yakında ekrana geliyor.

14-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar