FOX TV'de yeni başlayacak dizinin başrolü Taner Ölmez oldu

FOX TV'de yeni başlayacak dizinin başrolü Taner Ölmez oldu
Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yeni bir dizi başlayacak. Amerikan yapımı bir diziden uyarlanacak olan dizinin başrolü Taner Ölmez oldu.

Önümüzdeki sezon yepyeni dizileri izleyici karşısına çıkacak. Bunlardan biri de ABD yapımı The Good Doctor'dan uyarlanan FOX TV'nin yeni dizisi olarak görünüyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncusu da belli oldu. Taner Ölmez, dizinin ana karakterine can verecek.

2017 yılında Amerikan ABC'nin ekrana getirmeye başladığı The Good Doctor dizisinin yerli uyarlaması geliyor. FOX TV'den ekrana gelecek diziyle ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece FOX TV'de yayınlanacağını, The Good Doctor dizisinin uyarlaması olduğunu bildiğimiz dizinin başrol oyuncusu belli oldu. O kişi Taner Ölmez'den başkası değil. Özellikle Medcezir dizisindeki Mert karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez, yeni sezonda bu diziyle birlikte ekranlara geri dönüyor.

The Good Doctor uyarlaması ne zaman başlayacak?

Kısa zaman içinde The Good Doctor uyarlamasının çekimlerine başlanacak. Henüz hazırlık aşamasındaki dizinin önümüzdeki Sonbahar ya da Kış aylarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Taner Ölmez kimdir?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yer aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tatar Ramazan, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir, İstanbul’un Altınları ve Kül ve Ateş gibi dizilerde oynamıştır. Öte yandan 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. Amerikan yapımı The O.C. dizisininden uyarlanan Medcezir dizisinde Mert Serez karakterini canlandırarak Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla oynamış tanınırlığını bu diziyle taçlandırmıştır. Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. Oynadığı son dizi Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın paylaştığı Yüz Yüze dizisidir. Taner Ölmez, son olarak 2018 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren Müslüm filminde Müslüm Gürses'in kardeşi Ahmet Akbaş karakterine hayat vermiştir ve büyük beğeni toplamıştır. Oyunculuğunun yanı sıra Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Fırat İkisivri, Özgür Taş, Serkan Keskin, Serkan Polat ve Sibel Altan'ın üyesi olduğu BARABAR adındaki müzik grubunun vokalidir. Taner Ölmez, grubuyla birlikte Anadolu'nun meşhur türkülerini modern bir yorumla seslendirmektedir. BARABAR, 2019 yılında ilk albümü olan "Memleket Nere"yi çıkarmıştır.

26-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar