Fox TV'den Yeni Programı: Kazanan Restoran

Fox TV'den Yeni Programı: Kazanan Restoran
Fox Tv ekranlarında yep yeni bir program başlıyor. Kazanan Restoran İlker Ayrık’ın sunumuyla çok yakında seyirciyle buluşuyor.

Geçtiğimiz sezon pek çok diziyi ekrana getiren ancak bunlardan istediği verimi alamadığı için pek çoğunu yayın akışından çıkaran Fox Tv bu sezonda yaz sezonunda birbirinden iddialı dizileri seyirciyle buluşturuyor. Yaz sezonunda en çok diziyi ekrana taşıyacak olan kanal aynı zamanda eylül yayın dönemi içinde hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kanal dizilerin yanında yeni programlarla da seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışıyor. Hemen her sezon bir yemek yarışma programını ekranına taşıyan ve Tv 8 ekranlarındaki MasterChef Türkiye’ye rakip olmaya çalışan kanal şimdide benzer bir yarışmayı seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Şu sıralar tanıtımları yayınlanan Kazanan restoran adlı yarışmanın çok yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Kazanan Restoran Çok Yakında

Pervasız Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen ve yaz aylarında Fox Tv ekranında seyirciyle buluşacak olan yeni bir yarışma programı yayına girmek için gün sayıyor. Ünlü isim İlker Ayrık tarafından sunulacak program için son hazırlıklar yapılıyor. 10 Restoranın hem takım takım ve hem de bireysel olarak yarışarak kendini göstermeye çalışacağı ve büyük patronların ilgisini çekmeye ve gözdesi olmaya çalışacağı Kazanan Restoran’ın seyirci tarafında nasıl bir karşılık bulacağı merak konusu oldu. Halen yarışmacı adaylarının başvurularını kabul eden programın bayram sonrasında ekrana gelmesi bekleniyor.

İlker Ayrık Sunuyor

Pervasız Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan eğlence yarışma formatındaki Kazanan Restoran, kendi restoranını kurmak ya da büyütmek isteyenlerin yarışacağı bir program Yemek Sepeti tarafından desteklenen programın sunuculuğunu özellikle bu tür programlarda yaptığı sunuculukla beğeni toplayan ünlü oyuncu İlker ayrık yapacak. Kazanan yarışmacının Türkiye’nin en büyük yatırımcılarıyla ortak olarak hayalindeki restoranın sahibi olma şansını yakalayacağı programın başvuruları Fox Tv resmi web sitesinde devam ediyor. Eğlence ve neşenin bir an bile düşmeyeceği program yaz aylarının iddialı yapımları arasına girmeye çalışıyor. Pervasız Yapım tarafından hazırlanan programın alacağı reytinglere göre eylül yayın döneminde de devam edebileceği konuşuluyor. Program tanıtımları Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam ederken çok kısa zamanda ekrana geleceği belirtiliyor.

03-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar