Fox Tv'nin şarkı yarışması Benimle Söyle'nin bu haftaki konuğu kim?

Fox Tv'nin şarkı yarışması Benimle Söyle'nin bu haftaki konuğu kim?
Fox Tv'de yayınlanan cumartesi akşamlarının iddialı yapımı Benimle Söyle yarışmasının bu haftaki konuğu ünlü bir oyuncu olacak. Jüri üyeleriyle çok konuşulan yarışma yarın akşam!

İddialı ve farklı bir formata sahip şarkı yarışması Benimle Söyle cumartesi akşamlarının fenomen eğlence programı olmaya aday. Fox Tv'de yayınlanan Benimle Söyle yarışmasının bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Tuvana Türkay olacak. Medyapım tarafından yapımcılığı üstlenilen Benimle Söyle 6 Haziran Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekranda olacak. Sevilen oyuncu Tuvana Türkay'ın renk katacağı yarışmanın 8. bölümü de yine izleyicilere heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Ünlü oyuncu yarışmaya renk katacak

Fox Tv'de yayınlanan ve sempatik suncucu Enis Arıkan'ın sunduğu Benimle Söyle şarkı yarışması, farklı formatı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Benimle Söyle yarışması, müzik, sanat ve dans dünyasından uzman kişilerin olduğu 100 kişilik bir jüri karşısında yapılıyor. Oldukça yüksek sayıda jüri üyesi olan Benimle Söyle'de yarışmacılar, performanslarıyla jüriyi etkilemeye ve kendisiyle birlikte şarkı söyletmeye çalışıyor. İlginç ve zor bir formata sahip olan yarışmada Enis Arıkan, eğlenceli sunumuyla yarışmayı renklendirirken ortaya müzik severler için oldukça eğlenceli sahneler çıkıyor.

Benimle Söyle'de eğlence dolu dakikalar sizleri bekliyor

Benimle Söyle yarışmasında format gereği yarışmada en fazla jüri üyesini ayağa kaldırmayı başaran yarışmacı finale kalmaya hak kazanıyor. İkinci ve üçüncü olan yarışmacılar ise kendi aralarında yeniden bir performans yarışı sergiliyor. Kazanan yarışmacının birinci yarışmacıyla finalde yarışma hakkı kazandığı yarışma hem çok çekişmeli hem de çok eğlenceli anlar yaşatıyor. Her hafta bir ünlü ismin konuk olduğu yarışmada bu haftaki isim ise güzel ve yetenekli oyuncu Tuvana Türkay oldu. Bu hafta 8. Bölümü yayınlanacak Benimle Söyle'de eğlence dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Jüride profesyonel isimler yer alıyor

Benimle Söyle yarışmasında müzik, sanat ve dans dünyasından birçok ünlü isim yer alıyor. Uzman ve ünlü isimler hem müzik konusunda yarışmacıları bilgilendiriyor hem de eğlenceli yorumlarıyla yarışmaya heyecan katıyor. Ferman Akgül, Melihat Gülses, Metin Arolat, Ayta Sözeri, Ankaralı Yasemin, Mine Mucur, Sinem Didem Balık gibi isimler jüri koltuğunda otururken, ünlü sanatçı Metin Özülkü ise yarımada orkestra şefi olarak yer alıyor. Yarışmaya ise her hafta ünlü bir konuk katılıyor. Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Şevval Sam, Keremcem gibi sanatçılar önceki haftalarda Benimle Söyle'ye katılan sanatçılardan bazıları olmuştu.

05-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar