Fulya Öztürk'ün Fox Tv'de sunacağı program belli oldu!

Fulya Öztürk'ün Fox Tv'de sunacağı program belli oldu!
Mikrofonunu hep toplumun haber alma hakkı için kullandı, kısa sürede milyonların sevgisini kazandı. Fulya Öztürk umut etmekten hiç yorulmayanların sesi olmak için FOX’a geliyor.

Yaptığı prpıgramlarla yıldızı parlayan ünlü sunucu Fulya Öztürk'ün Fox Tv'de sunacağı program belli oldu. Hayranları merak ediyor, CNNTürk'ten ayrılarak Fox Tv'ye transfer olan başarılı sunucu yeni kanalında hangi programı sunacak? Programın adı ve içeriği yalnızca haberimizde. Şimdi detaylar

Fulya Öztürk'ün Fox Tv'de sunacağı program belli oldu!

Yapımını Karga Film, yapımcılığını Erhan Öz’ün üstlendiği programı ünlü sunucu Fulya Öztürk'ün sunacağı kesinleşti. İçerik uygulayıcılığını Kebriye Koç’un ve genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş’ın üstlendiği "Fulya ile umudun olsun" programının yönetmen koltuğunda ise Seda Cam Ülgen'in oturduğu “Fulya ile Umudun Olsun”, 12 Temmuz Pazartesi günü FOX izleyicisiyle buluşuyor.

Hiç yorulmayanların sesi olacak!

CNNTürk'ten sancılı bir şekilde ayrılarak yepyeni bir başlangıç için Fox Tv'ye geçen ünlü spiker Fulya Öztürk'ün suncağı programın içeriği netleşti. Ünlü sunucunun 12 TemmuzPazartesi günü Fox Tv ekranalrında başlayacağı programın tanıtımı ise şu spot cümlelerle duyuruldu: " Sıcak haber nerdeyse o hep oradaydı… Haber duraklarından kimi zaman savaşı, kimi zaman depremi, kimi zaman da hayatın renklerini ekrana getirdi… Mikrofonunu hep toplumun haber alma hakkı için kullandı, kısa sürede milyonların sevgisini kazandı. Fulya Öztürk umut etmekten hiç yorulmayanların sesi olmak için FOX’a geliyor.

İhtiyacı olanların sorunalrını çözecek

Oldukça iddialı cümlelerle tanıtımı yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' yardıma ihtiyacı olanların sorunlarını çözmek için Fox Tv ekranlarına geliyor. Hayatın içinden hikayeleriyle ekrana gelen ünlü spiker Fulya öztürk'ün hiç bitmeyen enerjisiyle sunacağı programda; tüm sorunlar taraflarıyla ortaya konulacak, ele alınan birçok konuda, olaylar birinci ağızdan masaya yatırılarak, çözüm yolları bulunacak. 

Sevenler kavuşurken kayıplar bulunacak

Hafta içi her gün ekrana gelecek program sessiz yığınların umudu olurken Fulya öztürk'ün ağırlayacağı uzman konuklar yorumlarıyla izleyiciye neşeli saatler yaşatacak. Sevenlerin kavuşacağı, kayıpların bulunacağı ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan dar gelirli kadınların da sesi olmak için hazırlanan program sayesinde birçok insan hayallerini gerçekleştirme şansı yakalayacak. 'Fulya ile Umudun Olsun', 12 Temmuz Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün saat 16.30’da Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

03-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar