Furkan Andıç Hatice Aslan Derun Filminde Bir Araya Geliyor

Furkan Andıç Hatice Aslan Derun Filminde Bir Araya Geliyor
Son olarak Bozkır dizisi ile seyirci karşısına çıkan başarılı ve genç oyuncu Furkan Andıç Derun adlı filmde iki ayrı karaktere hayat verecek.

Dizi ve sinema sektörünün genç ve başarılı oyuncularından biri olan Furkan Andıç geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta adlı dizide rol almıştı. Oldukça başarılı bir sezon geçiren oyuncu dizinin final yapmasıyla pek çok projeyle karşı karşıya gelmiş ancak oyuncu bu projeler arasında en iyiyi seçmek için ince eleyip sık dokumaya karar vermişti. Proje beğenmede titiz davranan oyuncular arasında gösterilen ve son dönemin genç oyuncuları içinde gelecek vadeden oyunculardan olan Furkan Andıç daha sonra internet yayın platformunda yayınlanan Bozkır dizisinde rol almıştı. Rol aldığı dizi ve yapımlardaki performansıyla oldukça beğenilen ve dikkatleri çeken oyuncu bugünlerde yeniden sete çıkmaya hazırlanıyor. Derun adlı projenin teklifine evet diyen oyuncu bu projede iki farklı karakteri aynı anda canlandıracak.

Furkan Andıç & Hatice Aslan

Genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Furkan Andıç yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Bozkır adlı projenin ardından gelen teklifleri değerlendirmeye alan oyuncu SBS Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen Derun adlı projede oynamak için el sıkıştı. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın yer aldığı Makbule Kosif tarafından senaryosu kaleme alınan derun adlı filmde aynı anda iki karaktere birden hayat verecek. Dönem + günümüzde geçecek hikayede Hatice Aslan’la birlikte başrol oynayacak oyuncu filmin hazırlıklarının ve çekimlerinin yapılacağı Trabzon’a gitti. Çekimleri yakında başlayacak olan ve cast çalışmalarına yoğunlaşılan filmde 40 yıllık bir hikaye ele alınıyor. Derun Filminde 40 yıllık bir inzivanın kahramanı Marife’nin gençliğindeki büyük aşkı İlyas ve yıllar sonra Trabzon’a gelen Ateş adındaki iki karaktere aynı anda hayat verecek Furkan Andıç’ın filmdeki partneri ise başarılı oyuncu Hatice Aslan. Hatice Aslan filmde Marife karakterine hayat verecek.

Furkan Andıç Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin başarılı oyuncusu Furkan Andı. 4 Nisan 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite hayatında farklı alanlarda öğrenim gören oyuncu son olarak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Oyuncu aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Furkan Andıç’ın yer aldığı yapımlar arasında

-          Kolej Günlüğü

-          Umutsuz Ev Kadınları

-          Adını Feriha Koydum: Emir’in Yolu

-          Yağmurdan kaçarken

-          Aşk Ekmek Hayaller

-          Kaçak Gelinler

-          Kırgın Çiçekler

-          Tatlı İntikam

-          Meryem

-          Kardeş Çocukları

-          Çatı Katı Aşk

-          Kara tahta

-          Bozkır ve

-          Damat Takımı’nda rol almıştır.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar