Galatasaray - Fenerbahçe derbisi internetten nasıl canlı izlenir?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi internetten nasıl canlı izlenir?
Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, hafta sonu karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi internetten nasıl canlı izlenir?

Süper Lig'in heyecan düzeyi en yüksek maçı olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, iki takım taraftarlarına yine büyük bir heyecan yaşatacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak derbi için geri sayım sürüyor. Zorlu karşılaşma beIN Sports'tan ekranlara gelecek. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi internetten nasıl canlı izlenir?

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, binlerce insanı tribünlere, milyonlarca insanı ise televizyon ekranına kilitleyecek. Kimileri ise bahsi geçen insanlar gibi maçı tribünden ya da televizyondan takip edebilme imkanına sahip olamayacak. Maç oynanırken televizyona erişiminizin olmadığı bir ortamda olsanız bile Galatasaray - Fenerbahçe derbisini izleyebilirsiniz. Bunun için yalnızca internet ile birlikte bilgisayar ya da telefon gerekiyor. Maçları internetten izlemenin en kolay yolu biliyorsunuz ki Canlitv.com. Süper Lig'de ise maçlar şifreli olduğundan sizlere böyle bir hizmet sunamıyoruz. Buna karşın Galatasaray - Fenerbahçe maçını internetten izlemenin legal yolları mevcut. Bu yazıda Galatasaray - Fenerbahçe maçının internet üzerinden nasıl izlenebileceğini açıklayacağız.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi internetten nasıl canlı izlenir?

beIN Sports kanalını izleyebilmenin uydu ve decoder dışında başka bir yolu daha var. İnternet üzerinden izlemek. beIN Sports kanalını beIN Connect ve Digitürk Play gibi adreslerden izleme imkanına sahipsiniz. beIN Connect'i yalnızca Digitürk aboneliği bulunan kişiler kullanabiliyor. Digitürk Play'de ise herhangi bir Digitürk aboneliğine sahip olmasanız bile, sitedeki bir paketi satın alarak içerikleri internet izleme imkanına sahipsiniz. Bu paketler arasında Süper Lig paketleri de yer alıyor. Herhangi bir Süper Lig paketini satın almanız halinde karşılaşmaları canlı olarak izleyebilirsiniz.

Digitürk Play'de 4 tip Süper Lig paketi bulunuyor. Bunlar ise Sezonluk Paket, Sezonluk Taraftar Paketi, Aylık Paket ve Hafta Sonu Paketi olarak isimlendirilmiş. Sezonluk Paket almanız halinde sezondaki tüm maçları izleyebilirsiniz. Sezonluk Taraftar Paketi ise seçtiğiniz takımın maçlarını izlemenize olanak sağlıyor. Aylık Paket size bir ay boyunca ligdeki tüm maçları izlemenize olanak sağlıyor. Hafta sonu paketiyle ise paketi satın aldığınız haftaki maçları izleyebiliyorsunuz.  Satın almak istediğiniz paketi aldıktan ve ödemeyi gerçekleştirdikten sonra Galatasaray - Fenerbahçe derbisini ister telefonunuzla, ister bilgisayarınızla internet üzerinden izleyebilirsiniz.

27-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar