Galatasaray - Real Madrid maçı canlı izle!

Galatasaray - Real Madrid maçı canlı izle!
Sarı kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Real Madrid'i kendi sahasında konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maçı canlı olarak sitemizde...

Süper ligde Demirspor Sivas maçını 3-2 kazanarak 6. Sıraya yükselen Galatasarayda gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Sarı kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Real Madrid'i kendi sahasında konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç öncesinde her iki takımın da 1’er puanı var. Galatasaray - Real Madrid maçı canlı izlemek istiyorsanız haberimizi okuyunuz.

Galatasaray - Real Madrid maçı canlı izle!

Şampiyonlar ligi A Grubundaki temsilcimiz gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan her iki takımın da 1’er puanı bulunuyor. Ekibimiz puan ya da puanlar almak için bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Galatasaray - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

22 Ekim Salı günü Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar ligi maçı saat 22:00'de beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Bu maç, bir anlamda Zidene’nin de kaderini belirleyecek. 17 senedir Real Madrid’de oyuncu ve teknik direktör olarak bulunan ünlü Teknik adam bu maçta yenilirse belki de Real Madridli günlerine son verecek.

Canlitv Takipçilerine Müjde!
 

Canlitv platformu olarak taraftarlarımız müjde veriyoruz. Galatasaray - Real Madrid maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz izleyebilir, Galatasaray’ın alışık olduğumuz tarihi başarılardan birine daha tanıklık edebilirsiniz. Sarı Kırmızlı ekibimizin Şampiyonlar ligi A Grubu 3. Maçını şifresiz ve canlı olarak CBC Spor kanalından izleyebilirsiniz. CBC Sport kanalı AzerSpace 46° uydusundan yayın yaptığı için uydunuzu AzerSpace 46° uydusuna çevirin. Uydunuza CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek maç saatini bekleyiniz.

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135

H 27500

Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu

1- REAL MADRİD - 3 puan

2- Club Brugge - 1 puan

3- GALATASARAY - 1 puan

4- Real Madrid - 0 puan

Galatasaray bugüne kadar Avrupa kupalarında 281 maça çıktı. Bunlardan 99 maç galibiyetle biterken 74 maç berabere 108 maç da mağlubiyetle sonuçlandı. 281 maçta attığı 376 gole karşılık kalesinde 415 gol gördü.

Müzede 2 Avrupa Kupası

Ülkemizin Avrupa kupalarındaki en tecrübeli takımı Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına Fatih Terim yönetiminde ulaştı. 1999-2000 sezonunda Arsenal'ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getiren Galatasaray 2000 yılında da UEFA Süper Kupa'yı ülkemize getirdi. Teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid'i 2-1 yenerek Süper Kupanın sahibi oldu.

“Korkmadan oynamalıyız"

Bugün Real Madrid ile hafta sonu da derbide Beşiktaş ile karşılacak Galatasaray belki de Zidane ve Abdullah Avcı’nın kaderini değiştirecek. Her iki teknik direktör de takımlarında kötü gidişata dur diyemiyor ve her an istifa edebilirler. Yine bir Avrupa maçına çıkacak olmanın oyuncuları için şans olduğunu ifade eden Fatih Terim canlitv mikrofonlarına şunları ifade etti. "Böyle maçlarda şunu söylerim oyuncularıma, bu bir şanstır. Özellikle oyuncularımızın kendini gösterme çabası, dünyanın bu maçı izliyor olması onları daha ön plana çıkarıyor. Oyuncularımızın konsantre olması gerekiyor. Real Madrid gibi bir takıma kaybedersen kimse onlara bir şey demez. Paris-Saint Germain maçında da maç sonu taraftarlarımız takımı tribüne çağırdı. Bu pek alışık olduğumuz bir şey değil ama taraftar o gün bu takımın mücadelesini gördü. Bugün de kaybetmekten korkmadan oynamamız gerekiyor. İyi oyun oynamamız gerekiyor. Oyuncularımın tamamen konsantre olması lazım. Real Madrid olur, Barcelona olur, PSG olur, Manchester olur. Her zaman gelmez, geldiği zaman da iyi değerlendireceksin"

Canlitv platformu olarak zor bir süreçten geçen ülkemizin birlik ve beraberliği için Galatasaray’ımıza başarılar diliyoruz.

22-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar