'Avlu' takipçilerine Limon Film'den müjde!

'Avlu' takipçilerine Limon Film'den müjde!
Avlu hayranlarının yüreğine su serpen müjdeli haber Limon Film'den geldi. Final yapacağı konuşulan dizinin geleceği netlik kazandı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu'nun geleceği büyük merak konusuydu. Dizinin yapım şirketi Limon Film yaptığı açıklamayla akıllardaki soru işaretini giderdi.

Geçtiğimiz günlerde Star TV ile Limon Film arasında yapılan anlaşmanın sona erdiği ve Avlu'nun Mayıs ayı içerisinde final yapacağı haberleri sıkça dillendirilidi. Yeni sezon için Netlfix'le görüşmelerin sürdüğü şeklinde haberler de görmüştük. Tüm bu spekülasyonlara son noktayı Limon Film koydu. Limon Film'in yaptığı açıklama Avlu hayranlarının yüreğinde su serpti. Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada Avlu'nun gelecek sezon da Star TV ekranlarında olacağı açıklandı. 

Limon Film'in Instagram paylaşımı

"Avlu bitmiyor…
Star TV’nin Limon Film imzalı dizisi Avlu 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finali yapıyor. Sevilen dizi, önümüzdeki sezon yeni hikayeler ve ekibe dahil olacak yeni karakterlerle kaldığı yerden devam edecek. Limon Film, önümüzdeki sezon da Avlu’nun devam edeceğini, dizinin biteceğine yönelik yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Güçlü oyuncular ve onların yeni hikayeleriyle izleyicisine sürprizler yapmaya devam edecek. Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu, yönetmenliğini Hülya Gezer ve Şafak Bal’ın yaptığı senaryosunu Oya Yüce ve ekibinin kaleme aldığı Avlu her perşembe saat 20.00’de STAR TV ekranında!"

Avlu dizisi 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'de 41. bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. 

Avlu dizisi konusu

Avlu dizisi bir kadının verdiği adalet mücadelesini konu almaktadır. Kocasından şiddet gören Deniz, kocasını vurduğu iddiasıyla tutuklanır. Kendisine böyle bir lekenin vurulmasını hazmedemez ancak başına geleni çekmek zorundadır. Tüm bunlar olurken tek endişesi kızıdır. Cezaevine girdiğinde ise daha önce hiç karşılaşmadığı bir ortamla karşı karşıya kalır. Kadınlar cezaevinde bir varoluş mücadelesi vermektedir. İyi ve kötü insanlarla karşılaşır burada Deniz. Otorite kurmaya çalışan Kudret ve Deniz kötü bir şekilde tanışırlar. Deniz, Kudret'in yanı sıra pek çok da dost edinir. Kudret'e destek verenlerin yanı sıra onun karşısına konum alan bir grup vardır. Bu iki grup cezaevinde sürekli karşı karşıya gelir.

06-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler