Gel Hemşerim’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gel Hemşerim’in Yayın Tarihi Belli Oldu!
Show Tv'nin yeni yarışma programı Gel Hemşerim'in yayın tarihi belli oldu! Peki, Rüştü Onur Atilla'nın sunduğu program ne zaman ekranlara gelecek? İşte cevabı!

Show Tv yeni yayın dönemi girmeden ve yaz sezonu bitmeden yeni bir yarışma programına başlıyor. Yeni yayın döneminde de ekranlara gelecek olan ve bambaşka bir formatta hazırlanacak yarışma programı oldukça iddialı bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaparsın Aşkım’ın da yapım şirketi olan Pervasız Yapımın hazırladığı yarışma programı yeni yayın dönemine erken girerek seyirci toplamayı ve yeni yayın döneminde en azından belli bir seyirci sayısıyla yayınına devam etmeyi öngörüyor. Eğlenceli, komik ve rekabeti yüksek olan Gel Hemşerim kısa bir zaman sonra Show Tv ekranlarında seyirciye merhaba diyecek. Gel Hemşerim yarışma programının ne zaman seyirciye merhaba diyeceğini ve yarışma programının içeriğini sizler için araştırdık.

Gel Hemşerim Show Tv’de Başlıyor!

Pervasız Yapım tarafından show Tv için hazırlanan ve sunuculuğunu Güldür Güldür Show’un sevilen karakterlerinden başarılı oyuncu Rüştü Onur Atilla’nın üstlendiği Gel Hemşerim yarışma programı sezona erken giriyor. Yarışma programı 9 Ağustos Cuma akşamı seyirciye merhaba demeye hazırlanıyor. Gel Hemşerim yarışma programı Sunucu Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla “köy meydanında büyük eğlenceye, açık havada çekirdek çitlemeye, oynamaya, tüynemeye, memleketin her köşesinin tadını çıkarmaya, yarışmaya ve kazanmaya hazırsanız 9 Ağustos Cuma akşamı Show Tv’de başlıyoruz” sloganıyla yayınlanmak için artık gün sayıyor.

Gel Hemşerim Nasıl Bir Yarışma?

Show Tv’de ekranlara gelecek olan Gel Hemşerim, Fox Tv’de ekranlara gelen yaparsın Aşkım’ın da yapımcılığını üstlenen Pervasız Yapım tarafından hazırlanıyor. Yarışma özgün formatıyla dikkat çekerken özellikle yerelliğe önem vermesi ve bunu ön plana çıkarmasıyla dikkat çekiyor. Yarışma, kendi yaşadıkları çevrenin en meşhurlarını, doğdukları toprakların en sevilenlerini, muhabbetine doyum olmaz, insanlığından sual olunmaz gizli kahramanlarını memleketin dört bir yanından topluyor ve onlarla hem milli hem de tatlı dilli bir taktım kuruyor. Gizli kahramanlar tam bir takım oyunu sergileyecekler ce memleketin her köşesinden gelen hemşerilerine para kazandırmak için sunucuyla birlikte taş üstünde taş bırakmayacaklar.

Oldukça renkli ve rekabeti yüksek olacak yarışma programı Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncusu Şükrü Onur Atilla’nın sunumuyla daha da renkli eğlenceli bir şekilde seyirciyle buluşacak. Program Show Tv’nin reyting beklediği programların başında geliyor.

05-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar