Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı?

Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı?
Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı? Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta yarışmacısı Ezgi, toplamda kaç bilezik aldı?

Kanal D ekranlarının en eğlenceli yemek yarışması Gelinim Mutfakta, hafta içi hergün yayınlanmaya devam ediyor. Büyük bir beğeni ile yediden yetmişe herkesin takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışmacısı Ezgi'nin aldığı altınların sayısı merak edilen konular arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı?

Hafta içi hergün Kanal D ekranlarında Fatih Ürek sunumuyla yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta yarışması, gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından birisi. Her hafta dört gelin ve kayınvalidelerinin kıyasıya yarıştığı programda gelinler hazırladığı yemekler ile hünerlerini gösterirken, kayınvalideler ise yemekleri tadarak kendi gelinlerinin hazırladığı tabağı bulmaya çalışıyorlar. Tahmin ettikleri tabaklar ile 5 puan vererek gelininin bilezikleri kazanmasını sağlayan kayınvalideler yarışmanın sonucunu belirlemiş oluyor. Uzun süredir Gelinim Mutfakta programında yarışan Ezgi ve kayıvalidesi Reyhan hanım, yaptıkları yemekler ve puanlamalar ile başarıyı sağlamışlardı. Yarışmanın sıkı takipçileri ise, Ezgi'nin kaç bilezik ve kaç altın aldığını merak etti. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı? Gelinim Mutfak bu hafta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta Ezgi kaç bilezik aldı?

Uzun süredir Kanal D ekranlarının sevilen gelin kayınvalide programı Gelinim Mutfakta yarışmasında yer alan Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan hanım, gerek Ezgi'nin yaptığı yemekler ile gerekse kayınvalidesinin doğru puanlama yapmasıyla günümüzde dek yarışmada yer almayı başardı. Peki Ezgi yarışmada kaç bilezik kazandı?

Toplamda 50 bilezik ve 34 çeyrek altın kazanan Ezgi, hünerlerini göstermeye devam ediyor. Reyhan hanımın da desteği ile 5 Nisan hafta finaline kadar yarışmayı başaran Ezgi bu hafta da elenmeyerek yarışmacılar arasında yer almaya devam etti. Peki bu hafta kim elendi?

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma kim elendi?

5 Nisan Cuma günü haftanın finali ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta Burcu ve kayınvalidesi Birsel hanım 49 puan alarak haftanın sonuncusu oldu. En düşük puanı alan Burcu gelin haftanın elenen ismi oldu.

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Cuma kim kazandı?
Gelinim Mutfakta bu haftanın finalinde 67 puan alarak Gülcan gelin bileziklerin sahibi oldu.

06-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar