Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok?

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok?
Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen gelin ve kayınvalidesi eleme sonucu belli oldu. Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, sorusu cevap buldu

Gelinim Mutfakta tüm hıızyla sürüyor. Bu haftaki bölümde kazanan ve elenen isimler belli oldu! 13 Eylül Cuma günü haftanın son günüde Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen gelin ve kayınvalidesi eleme sonucu belli oldu. Böylece seyircinin sorduğu Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, sorusu cevap bulmuş oldu. Şimdi detaylar.

Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok?

Dün yapılan oylama ve eleme sonucu gelin Ezgi ile kaynanası Reyhan gözyaşlarıyla yarışmaya veda ettiler. Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki birincisi ise Hüsniye hanımın gelini Hatice oldu. Fatih ‘in hazırlayıp sunduğu programda gelinler ve kayınvalideleri hafta içi her gün mutfağa geçerek hünerlerini sergiliyor. Yarışmacılardan gelin ve kayınvalideler birbirlerine puan veriyorlar. 13 Eylül Cuma günü haftalık puanlamalar yapıldı. Hafta boyunca toplanan puanlar sonucu haftanın kazananı ve kaybedeni belli oldu.

Gelinim mutfakta kim elendi?

Fatih Ürek'in sunumu ile Kanal D ekranında hafta içi her gün 12:15’te ekrana gelen eğlenceli bir yemek programı olan Gelinim Mutfakta bu hafta yine keyifle izlendi. 13 Eylül Cuma günü 350. Bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programında eleme ve kazanma heyecanı yaşandı. Programın yeni sezonunda Hülya’nın elenmesi ile birlikte Elif yarışmaya tekrar katılmıştı. Haftanın son günü yayınlanan bölümde en çok merak edilen konu, Ezgi’nin elenip elenmeyeceği, elense bile yarışmaya tekrar dönüp dönmeyeceği konusuydu. Dün yapılan puanlar sonucu bu sorular cevap buldu.

Yarışmada son güne girilirken eleme potasında olan Ezgi’nin elenmesi bekleniyordu. Çünkü yarışma boyu sadece bir kez bileziklere sahip olabilen Ezgi 75 bilezik ve 55 çeyrek altın sahibi olabildi. Yarışmadaki rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ezgi haftanın son gününe 29 puan ile gelince onu eleme potasına soktu. Haftanın son gününe girilirken puan durumu şöyleydi.

Hatice: 55 

Elif: 49

Hilal: 37

Ezgi: 28

Bu puan durumuna göre elenmesine eksin gözüyle bakılan Ezgi’nin hayranları çok üzüldü. Zira azımsanmayacak bir hayran kitlesine sahip olan Ezgi’nin yarışmadan elenmesi bir yana dönmesi çok zor görünüyor.

Kayınvalideler Reyhan, Suzan ve Hüsniye bu hafta gelinlerin yaptığı kadayıf tatlısına puan verdiler. Hafta boyu liderliğini devam ettiren Hatice 58 puanla haftanın kazanan gelini oldu. Elif haftanın 52 puanla ikincisi olurken Hilal de 38 puanda kaldı. Reyhan hanımın gelini Ezgi ise 29 puanda kalarak Gelinim Mutfakta yarışmasına veda etti.

Kayınvalideler Reyhan, Suzan ve Hüsniye, Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta da verdikleri puanlarla Hatice’ye 5 bilezik armağan ederek haftanın galibi olmasını sağladı. canlitv olarak Ezgi'ye geçmiş olsun diyoruz.

14-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar