Gelinim Mutfakta Kübra ve Hatice kimdir?

Gelinim Mutfakta Kübra ve Hatice kimdir?
Gelinim Mutfakta Kübra ve Hatice kimdir? Kanal D Gelinim Mutfakta Hatice ve Kübra kimdir? sorusunun cevabını yanıtladık.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam eden Gelinim Mutfakta, sunucu Fatih Ürek'in eşliğinde devam ederken seyircinin de vazgeçilmezi haline gelmeyi başardı. Her hafta finalinde bir yarışmacı gelinin ve kayınvalidenin yarışmaya veda etmesi ile yeni haftada ise yepyeni bir gelin ve kayınvalidesi yarışmada yer almaya başlıyor. Bu nedenle de yeni katılan yarışmacılar merak konusu olurken, arama motorlarında kimdir? sorusunun yanıtı aranıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeni katılan Kübra gelin merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta Kübra kimdir? Gelinim Mutfakta Hatice kimdir? Gelinim Mutfak Hatice ve Kübra kimdir? İşte Kanal D kanalının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gündüz kuşağının en çok takip edilen yarışma programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Dört gelin ve dört kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler kıyasıya yarışırken, kayınvalideler ise gelinlerinin hazırladıkları tabağı bulmaya çalışıyorlar. Haftanın sonunda en çok puanı toplayan gelin ise altınların sahibi oluyor. Geçtiğimiz haftanın finalinde yaşananları inceleyecek olursak, Duygu hafta boyunca en az puan toplayan gelin olarak elenen isim olmuştu. Ancak Kıymet, yarışmaya veda etmek zorunda olduğunu söyleyince Duygu elenmekten kurulmuştu. Ardından Kıymet yarışmaya veda ederek, yerine Kübra yarışmaya katılmıştı. Oldukça iddialı olduğunu belirten Kübra, nasıl yemekler hazırlayacak oldukça merak ediliyor. Peki Kübra kimdir?

Gelinim Mutfakta Kübra kimdir?

21 yaşındaki Kübra, aslen Bursalı. Turizm Otelcilik bölümünden mezun olan Kübra, bir yıldır evli. Var olan borçlarını kapatmak ve araba almak için yarışmaya katıldığını söyleyen Kübra, kayınvalidesi Hatice ile birlikte bu hafta yarışmaya dahil oldu. Peki Kübra gelinin kayınvalidesi Hatice kimdir?

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir?

3 oğlu olan Hatice, aslen Bursalı. 5 torun sahibi olan kayınvalide Hatice, gelinine çok güvenmekte. Gelinin ısrarı üzerine yarışmaya katıldığını ifade eden Hatice, oldukça mutlu olduğunu söylemeyi de eksik etmedi.

16-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar