Hekimoğlu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Hekimoğlu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu
Bu sezonun en çok ses getiren dizilerinden birisi Hekimoğlu dizisi olacak. House MD dizisinden uyarlanacak olan Hekimoğlu'nun konusu ve oyuncu kadrosu.

ABD'nin en popüler dizilerinden biri olan House MD, ülkemizde Hekimoğlu ismiyle ekranlara gelecek. Hekimoğlu dizisiyle ilgili büyük soru işaretleri bulunuyor. Televizyon ekranları yeni sezona merhaba dedi. Pek çok yeni dizi ekrana gelmeye başladı. Ancak Hekimoğlu dizisi hala ekrana gelmiş değil. Geçtiğimiz aylarda dizinin başrolü belli olmuştu ancak son anda anlaşma iptal edildi. İşte Hekimoğlu dizisiyle ilgili elimizdeki bilgiler. Hekimoğlu dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu.

Hekimoğlu dizisinin konusu medyayla paylaşılmadı. Ancak dizinin House MD dizisinden uyarlandığını biliyoruz. Net olarak orijinaliyle aynı olmasa da ana hatlarıyla büyük benzerlikler göstereceğini söyleyebiliriz. Bu yüzden Hekimoğlu dizisi yerine House MD dizisinin konusuna bir göz atalım.

House M.D. dizisi konusu ne?

House M.D., New Jersey'in Princeton-Plainsboro Eğitim Hastanesi'nde geçmektedir. Bulaşıcı hastalıklar uzmanı Doktor Gregory House, kıvrak zekalı ancak kimsenin denemeye cesaret edemeyeceği şeyleri denemeye yatkın biridir. Ayrıca ukala, takıntılı ve asosyal bir adamdır. Vakaları çözüme kavuşturmada oldukça başarılı olmasına rağmen riski sevmesi nedeniyle işinden kovulur.

Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosu

Hekimoğlu dizisinde rol alacak başrol oyuncusu hala belli değil. Geçtiğimiz aylarda Hekimoğlu dizisinin başrolünde Halit Ergenç'in yer alacağı haberini almıştık. Ancak yapılan anlaşmanın hemen sonrasında Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'in hamileliği nedeniyle diziye başlamamayı seçti. Hala Hekimoğlu dizisinin başrolünde yer alacak isim belli değil. Hekimoğlu dizisinin başrolü için Ozan Güven, Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu,Timuçin Esen ve Okan Yalabık gibi önemli oyuncuların ismi geçiyor. Dizide rol alacak diğer oyuncularla ilgili herhangi bir bilgi yok.

Hekimoğlu dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Hekimoğlu dizisinin yayın hakları Karga Seven Pictures'ta bulunuyor. Daha önce Hekimoğlu dizisi için TV 8 kanalı ile anlaşmaya varılmıştı ancak Karga Seven Pictures, TV 8 kanalından vazgeçti. Şimdilik dizinin hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyor. Hekimoğlu dizisinin çekimlerine Kasım ayında başlanacağı söyleniyor. Buna karşın diziyle ilgili pek çok bilinmezlik bulunuyor. Çekimlere Kasım ayında başlanacağı doğruysa önümüzdeki günlerde Hekimoğlu dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu netleşecektir. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.
 

17-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler