Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Gelin - kaynanaların kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiği Gelinim Mutfakta yarışması ne zaman başlayacak? Gelinim Mutfakta yeni sezon tanıtımı yayınladı..

Heyecan ve hırsın eksik olmadığı yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunun bekleyişi tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Gelinim Mutfakta'nin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gelin - kaynanaların nefes kesen mücadelesini ekranlara taşıyan yarışmanın yeni sezon tanıtımı yayınlandı? Peki Gelinim Mutfakta yeni sezon hangi tarihte ekranlara gelecek? İşte detaylar..

Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? 

Kanal D ekranlarında yayınlanan gelinlerin birbiri aralarında yarışarak yaptıkları yemekleri kaynanalara beğendirip en yüksek puanı topladığı yarışma Gelinim Mutfakta bu yeni sezonda da en çok izlenen yarışmalar arasında olmayı hedefliyor. 28 Haziran'da yayınlanan 330. bölümüyle sezon finali yapan Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı takipçileri tarafından merak ediliyor. Her sezon arasına giren yapımlar gibi Eylül ayında başlaması beklenen yarışmanın yeni sezon tarihi ile ilgli ne kanal nede program yapımcısından net bir açıklama gelmedi. Gelinim Mutfakta'nın son sezon finali bölümünde yaptığı yemeği bir hafta boyunca kaynanalara beğendirmeye çalışan yarışmacılardan Besime-Gülcan Ekici ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi 5 altın bileziğin sahibi oldu. Besime-Gülcan Ekici ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi 5 altn bileziği kazanırken yarışmaya hafta boyunca en düşük puanları alarak geride kalan Zeynep-Hülya Bütün ve Hüsniye-Hatice Karabulut .çifti oldu. 

Fatih Ürek'in sunuculuğu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın yeni sezon tarihi daha belli olmazken, Kanal D ekranların da yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Yakında yeni sezonuyla ekranlara dönecek olan programın yeni sezon fragmanının videosunun paylaşıma 'Güzel bir haberimiz var! Fatih Ürek'in sunumu ile Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta yakında başlıyor!' şeklinde not düşüldü. Ve buna ek olarak, Ekranların en neşeli, en heyecanlı ve en çok altın veren yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezona bomba gibi dönüyor. Gelinler kaynanalar sizde altın sahibi olmak istiyorsanız hemen başvurunuzu 0 (539) 570 37 07 numarasından veya kanald.com.tr adresinden yapabilirsiniz. Süprizlerle dolu yeni sezonuyla Gelinim Mutfakta çok yakında Kanal D ekranlarında' denildi.

01-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar