Gelinim Mutfakta nerede çekiliyor?

Gelinim Mutfakta nerede çekiliyor?
Kanal D'nin reyting rekortmeni programı Gelinim Mutfakta nerede çekiliyor? Gelinim Mutfakta stüdyosuna nasıl gidilir? İşte detaylar...

Ev hanımlarının gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen Gelinim Mutfakta'nın nerede çekildiği merak ediliyor. Gelin ve kaynanaların kıyasıya bir mücadelenin içerisinde olduğu Gelinim Mutfakta stüdyosuna nasıl gidilir? İşte sizler için araştırdığımız haberimiz...

Şen kahkası ve neşesi ile tüm Türkiye'nin gönlünü kazanan şarkıcı, sunucu Fatih Ürek'in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programı ev hanımlarının büyük ilgi odağı oldu. Gelin ve kaynanaların birlikte diğer gelin - kaynanalara karşı yarıştığı program her gün birbirinden ilginç tartışma ve konulara yer veriyor. Gelinlerin ve kaynanaların aralarında girdiği mücadele izleyenleri ekran başına kilitliyor. Hafta içi her gün saat 12:45'de Kanal D ekranlarında yayınlanan programda ekibin daha önceden belirlediği yemek ve tatlıları yaparak kaynanalara beğendirmeye çalışıyor. Kaynanalar önlerine koyulan yemekleri tadarak kendi gelinini bulmaya çalışıyor. Kendi gelinini bulan kaynanalar buldukları tabağa 5 puan veriyor. Peki heyecanla izlenen Gelinim Mutfakta programı nerede çekiliyor? Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta stüdyosuna nasıl gidilir? 

Gelinim Mutfakta programı nerede çekiliyor?

Kanal D İç yapımların yönetmenliğinde ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın çekimleri İstanbul Kağıthane’de bulunan TVS stüdyolarında yapılıyor. Kağıthane’deki TVS stüdyolarında sadece Gelinim Mutfakta değil, Çarkıfelek ile beraberinde birçok program da çekiliyor. Pazartesi günü ilk iki günün çekimleri, Salı günü ise Çarşamba ve Perşembe günü yayınlanacak olan bölümler çekiliyor. Gelinim Mutfakta'nın Cuma günü yayınlanan haftanın finali bölümü ise Çarşamba günü çekiliyor. Aileler Yarışıyor, Ben Bilmem Eşim Bilir, Altın Kelebek gibi bir çok programın çekildiği TVS stüdyoları en büyk stüdyolar arasında yer almaktır.  Peki bu stüdyolara nasıl gidilir? Çok merak edilen bu soru için bir araştırma yaptık. Yaptığımız araştırma sonucunda sizlerle açık adres paylaşacağız..

Gelinim Mutfakta stüdyosuna nasıl gidilir? 

Gelinim Mutfakta'nın çekimlerinin yapıldığı TVS stüdyolarına gitmek için, Başakşehir mahallesi Atatürk bulvarı Çelik törün iş merkezi ikitelli Başakşehir İstanbul adresinde bulunan iş merkezine gidebilirsiniz. Daha önceden Beş Yapım ile ekranlara gelen program sonrasında Kanal D İç yapımlara transfer oldu. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta'nın çekildiği stüdyonun değişmesi bekleniyor.

18-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar