Gelinim Mutfakta Yeni Sezona Başlıyor!

Gelinim Mutfakta Yeni Sezona Başlıyor!
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle seyirciye merhaba demeye hazırlanıyor. Programın yeni bölümleri ne zaman? İşte detaylar!

Yeni yayın dönemi bazı programlar için erken başlıyor. Özellikle eski programlar Eylül ayı gelmeden yayına girmeye başladılar. Bu programlardan biri de Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan ve kanalın gündüz kuşağının lokomotif programlarından Gelinim Mutfakta. Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği ve seyircinin severek takip ettiği program yeni yayın dönemine erken giriyor. 19 Ağustos pazartesi günü yeni sezonun ilk programıyla seyirci karşısına çıkacak programda tüm hazırlıklar tamamlandı ve yayın saati beklenmeye başlandı. Gelinlerin bütün marifetlerini sergilediği ve kayınvalidelerden puan ve puanlar almak için çaba harcadığı programda bu sezon gelinlerin işinin daha da zor olacağı belirtiliyor. Gelim Mutfakta ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde!

Gelinim Mutfakta Yeni Sezonu Açıyor!

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunduğu eğlenceli, rekabetçi yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezonu açıyor. Program yeni sezonun ilk programıyla 19 Ağustos pazartesi günü saat 12.15’te seyirciye merhaba diyecek. Programda birbirinden iddialı gelinler, kendilerine ayrılan sürede günün yemeğini yapmaya çalışacak. En güzel ve lezzetli yemeği yaparak kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak çeyrek altın almaya hak kazanırken, haftanın birincisi olacak gelin ise beş altın bilezik olan büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmada haftanın en düşük puanını alan gelin ise yarışmaya ve programa veda edecek. Eğlendiren, eğlendirirken yarıştıran, yarıştırırken kazandıran program Gelinim Mutfakta bu sezonda seyirciyi ekranlara bağlayacak ve kanalın of prime time kuşağının en iddialı programı olacak.

Gelinim Mutfakta Nasıl Bir Program?

Sunuculuğunu ünlü şarkıcı Fatih Ürek’in üstlendiği Gelinim Mutfakta’da dört kayınvalide gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor. Gelinler kendilerine ayrılan süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacaklar. Bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puan verdiği tabakların hangi geline ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak. Her günün sonunda birinci olan gelin çeyrek altının sahibi olurken haftanın sonunda ise en çok puanı alan gelin haftanın birincisi olarak büyük ödül olan 10 bin lira değerindeki beş altın bileziğin sahibi olacak. Son sırada yer alan gelin ve kayınvalide ise ne yazık ki programa veda edecek. Programda ayrıca birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.

17-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar