Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu. Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftanın yeni sunucusu belli oldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu belli oldu. Gündüz kuşağının fenomen yarışması haline gelen Gelinim Mutfakta, Demet Akalın'ın programdan ayrılmasının ardından, sunucu değişikliğine gitmişti. Her hafta farklı bir sunucu isim ile yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'nın bu hafta ki sunucusu belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta bu hafta neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta bu hafta yayınlanan bölümlerde yeni yarışmacı Zehra'nın diskalifiye olayı haftaya damga vurdu. Ekip ile sorun yaşayan Zehra, salı günü yarışmadan diskalifiye edilmişti. Ardından Zehra'nın yerine gelen Miyase ise perşembe günü programa dahil oldu. Cuma günü gerçekleşen final bölümünde ise hangi gelinin eleneceği merak konusu oldu.

19 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta final günü puan durumu;

Yaren - 17

Aslıhan - 11

Yeşim - 18

Miyase - 5

Ancak Miyase gelinin haftaya geç başlaması nedeni ile bu hafta gerçekleşen yarışmada herhangi bir isim elenmedi. Sunucu Lerzan Mutlu, diskalifiye edilen bir yarışmacının olduğu haftada eleme olamayacağını belirtti.

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu belli oldu!

15 Kasım - 19 Kasım tarihleri arasında yayınlanan programda Lerzan Mutlu sunucu olarak yer almıştı. Ardından hangi ünlü ismin programda sunucu olarak yer alacağı merak edilmeye başladı. 22 Kasım tarihinde yayınlanması planlanan Gelinim Mutfakta programında sunucu olarak yer alacak isim Ezgi Sertel olacak.

Gelinim Mutfakta sunucu olan isimler

Fatih Ürek 2018 - 2020

Onur Büyükopçu 2020 - 2021

Seda Sayan 2021

Demet Akalın 2021

Songül Karlı 2021

Safiye Soyman 2021

Mehmet Ali Erbil 2021

Nursel Ergin 2021

Lerzan Mutlu 2021

Ezgi Sertel 2021

Ezgi Sertel kimdir?

1 Ekim 1981 yılında dünyaya gelen Ezgi Sertel, Karabük doğumludur. 2007 yılında Tek Türkiye dizisinde Zeynep Öğretmen karakterini canlandırmıştır. Yağmurdan Sonra, Lezet Haritası, Fazlası Zarar gibi projelerde yer almıştır. Ozan Çobanoğlu ile dünyaevine giren Ezgi Sertel'in Mert ve Tibet adında iki oğlu vardır.

Kanal D ekranlarının sevilen programı gelinim Mutfakta hafta içi her gün 13:00'da sizlerle olmaya devam ediyor!

20-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar