Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’in oyuncu sevgilisi ortaya çıktı

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’in oyuncu sevgilisi ortaya çıktı
Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’in oyuncu sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Uğur Uzuner ve oyuncu sevgilisi gözlerden uzak bir aşk yaşıyor.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Esat rolüyle dikkat çeken oyuncu Uğur Uzuner'in kız arkadaşı da kendisi gibi oyuncu. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Uğur Uzuner ekranda görmeye alıştığımız bir isimle aşk yaşıyor. Masumlar Apartmanı'nda Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben'le masum bir aşk yaşayan Esat'ın gerçekte kalbini kime kaptırdığı ise merak konusu oldu. Uğur Uzuner'in adı zaman zaman TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'ndaki oyucularla da anılmıştı. Fakat Uğur Uzuner'in başarılı oyuncu Beril Pozam'la beraber olduğu ortaya çıktı.

Uğur Uzunel Ada Masalı'nın İdil'i ile aşk yaşıyor

Başarılı oyuncu Uğur Uzuner 2 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Masumlar Apartmanı'nın sevilen karakterlerinden birini canlandırıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin başrolde olduğu Masumlar Apartmanı'nda Esat olarak çok sevilen Uğur Uzunel'in gerçek hayattaki aşkı Beril Pozam. Güzel oyuncu Beril Pozam ve Uğur Uzunel yıllar önce ekrana gelen Afilli Aşk dizisinde tanışmıştı. Öte yandan, Beril Pozam yaz sezonundan beri Star Tv'de yayınlanan Ada Masalı'nda İdil karakterini canlandırıyor. Ada Masalı hakkında final kararı alınmasıyla oyuncunun yeni adresinin hangi dizi olacağı da merak ediliyor. Beril Pozam Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'la birlikte Ada Masalı kadrosunda rol alıyordu.

Uğur Uzunel ve Beril Pozam ailelerle tanıştı

Ekranın iki sevilen ismi olan uğur Uzunel ve Beril Pozam'ın gözlerden uzak bir ilişki sürdürdüğü ortaya çıktı. Ünlü ikili zaman zaman sosyal medya hesaplarından sevgi dolu paylaşımlar yapıyor. Beril Pozam'ın yakın bir tarihte Uğur Uzunel'i babasıyla tanıştırması da ilişkilerinin yolunda gittiğinin göstergelerinden. İki ünlü oyuncu magazin dünyasından uzak bir şekilde ilişkilerini sürdürürken yoğun bir set tempoları olduğu da biliniyor. Uğur Uzunel, Salı akşamlarına damga vuran dizi Masumlar Apartmanı'ndaki Esat karakteriyle başarılı bir performans sergiliyor. Beril Pozam ise final kararı alınan Ada Masalı'yla ekrana şimdilik veda edecek. Beril Pozam'ın yeni projesinin ne olacağı da merak edilmeye başlandı.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar