Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi kim oldu? 12 Nisan 2019 Cuma

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi kim oldu? 12 Nisan 2019 Cuma
Gelinler ve kayınvalidelerin yarıştığı yemek programında bu hafta 5 altın bileziği kim kazandı. Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi kim oldu?

Kanal D'nin gündüz kuşağı programlarından olan Gelinim Muftakta'nın bu haftaki birincisi kim oldu? Gelinlerinin yaptıkları yemekleri puanlayan kayınvalideler, kendi gelinine 5 puan veremek için çabalıyor. Günün sonunda ise diğer rakip gelinlerden fazla puan alan gelin adayı bir çeyreğin sahibi oluyor. Hem gelinler hem de kayınvalideler arasında yaşanan kıyasıya mücadele izleyenleri ekranları başına kilitliyor. Cuma günü haftanın finalinde de toplam 5 gün boyunca en yüksek puanı kazanan gelinlere ödül olarak 5 altın bilezik veriliyor. Peki bu haftanın birincisi kim oldu? Ezgi ve Reyhan hanım bu hafta elendi mi? Bu haftanın birincisi Gülcan mı? yoksa Güngör mü?

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi kim oldu?

Besime - Gülcan Ekinci, Nazlı - Beyza Bitmiş, Sevim - Güngör Üzüm ve Reyhan - Ezgi Yıldırım'ın yarıştığı Gelinim Mutfakta programı hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta yeni gelen kayınvalide Sevim ve gelini Güngör aldıkları puanlar ile diğer rakiplerinin gözünü korkttu. Her gün ve her hafta birinci olmaya alışkın olan kayınvalide Reyhan ve gelini Ezgi'nin üzerine gölge düşürdü. Güngör hafta içerisinde 3 çeyrek altını kazanırken, Ezgi ise çok kritik puanlamaya sahip. 

11 Nisan 2019 tarihinde günün birincisi 14 puanla Gülcan olurken, günün sonuncusu ise 6 puanla Beyza oldu. Ezgi ve Güngör ise 13 puanla 3. oldular. Hafta içerisinde kritik puanlar alan gelinlerden hangisi 5 bileziğin sahibi olacak? Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi 71 puanla Sevim - Güngör Üzüm oldu. Programa yeni katılan gelin kaynana diğer rakipleri Ezgi, Beyza ve Gülcan'ı aldığı en yüksek puanla geri bıraktı. Haftanın birincisi olan Güngör 5 altın bileziğin sahibi oldu. 

Gelinim Mutfakta'ya kim veda etti?

Bu hafta en az puan alarak yarışmaya veda eden isim 43 puanla Nazlı - Beyza Bitmiş oldu. Nazlı - Beyza Bitmiş'in arkadaşları ile vedalaşma anı stüdyoda hüzünlü dakikalar yaşattı. Bakalım yeni hafta da programa katılacak olan yeni yarışmacılar kim olacak? Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü Pazartesi günü ekranlarda olacak.

12-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar