Genç Oyuncu Alperen Duymaz Teskere Aldı!

Genç Oyuncu Alperen Duymaz Teskere Aldı!
Bedelli askerlikten yararlanan ve 21 gün süren askerliklerini bitiren oyuncular teskere almaya başladılar. Çukur'un Emrah'ı Alperen Duymaz'da teskere alan oyunculardan biri.

Özellikle askere gitme zamanı gelmiş ancak iş güç sebebi ile bir türlü vatani görevlerini yerine getiremeyen oyuncular ve futbolcular için can simidi gibi yetişti bedelli askerlik. Belli bir para karşılığında askerlik görevlerini bedelli olarak yapan ve sadece temel askerlik eğitimini tamamlamaları gereken kişiler bedelli askerlik kanunundan yararlanarak vatani görevlerini 21 gün olsa da tamamladılar ya da tamamlayacaklar. Bu sınıfa giren ve Türk halkının yakından tanıdığı pek çok dizi ve sinema oyuncusu yaz döneminde dizilerin sezon arası vermesini de fırsat bilerek bir bir askere gittiler ve birliklerine teslim oldular. Bu oyunculardan biri de Show Tv'nin efsane dizisi Çukur’da Komiser Emrah, Çarpışma’da ise Kerem olarak karşımıza çıkan genç oyuncu Alperen Duymaz.

Alperen Duymaz Terhis Oldu!

Genç oyuncu Alperen Duymaz bundan 21 gün önce vatani görevini yapmak için askere gitme kararı aldı ve birliğine teslim oldu. Oyuncu özellikle yaz sezonunu fırsata çevirmek için dizilerin tatilde olduğu zamanı seçti ve bedelli askerlik kanunundan faydalanarak askere gitti. Askerliğini bedelli yapacaklar için 21 gün olan askerlik görevini başarıyla tamamlayan Alperen Duymaz vatan görevini yaptı ve dün itibari ile birliğinden terhis oldu. Böylece genç oyuncu Alperen Duymaz’da her Türk genci gibi askerlik görevini yapanlardan oldu. 21 gün süre ile temel askerlik eğitimini alan oyuncu bu süre içinde hayranları için askerlik fotoğrafı da paylaşmayı ihmal etmedi.

Alperen Duymaz Kimdir?

Genç ve yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz 3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Oyuncu orta ve lise eğitiminin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü okudu. Oyuncu bu bölümden mezun olduktan sonra ilk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa ilk adımını attı. Alperen Duymaz Acı Aşk dizisindeki performansı ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz sezon Çukur’da Komiser Emrah rolüyle seyirci tarafından oldukça beğenilen oyuncu Çukur’dan ayrıldıktan sonra başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Çarpışma Dizisine transfer oldu ve bu dizide Kerem rolünü canlandırmaya başladı. Alperen Duymaz’ın oynadığı bazı yapımlar şunlardır.

Çarpışma (Kerem) 2018

Çukur (Komiser Emrah) 2017 – 2018

Direniş Karatay

Bodrum Masalı 2016

Acı Aşk 2015

Tatlı Küçük Yalancılar 2015

21-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar