21 Temmuz Reyting Sonuçları

21 Temmuz Reyting Sonuçları
21 Temmuz reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB ve ABC reyting gruplarında Pazar günü en çok izlenen yapım hangisi oldu?

21 Temmuz reyting sonuçları beli oldu. Pazar günü prime time'da Fox TV'de Yaparsın Aşkım, Kanal D'de Benimle Söyle yeni bölümleriyle ekrana gelirken, Atv'de Maide'nin Altın Günü, Show TV'de Ölümcül Uçuş, Star TV'de Maşa ile Koca AyıYepyeni Maceralar seyirciyle buluştu. Peki günün en çok izlenen yapımı hangisi oldu? İşte dünün reyting sonuçları;

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

TOTAL kategorisinde dün birinci sırada yer alan yapım İlker Ayrık'ın sunumuyla Fox TV'de yayınlanan Yaparsın Aşkım programı oldu. İkinci sırada ise 3,48 izlenme oranıyla Fox Ana Haber Hafta Sonu yer alırken özellikle çocuklar tarafından yoğun ilgiyle takip edilen Maşa ile Koca Ayı Yepyeni Macerlar üçüncü sırada yer aldı. Bu hafta final yaparak ekranlara veda edecek Benimle Söyle programı ise dün yayınlanan yarı final bölümüyle günü dördüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 YAPARSIN ASKIM FOX
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 MASA ILE KOCA AYI YEPYENI MACERALAR (T.S) (TKR) STAR TV
4 BENIMLE SOYLE KANAL D
5 MASA ILE KOCA AYI YEPYENI MACERALAR (T.S) STAR TV
6 MAIDE'NIN ALTIN GUNU (T.S) ATV
7 SHOW ANA HABER SHOW TV
8 OLUMCUL UCUS (Y.S) SHOW TV
9 X-MEN BIRINCI SINIF (Y.S) ATV
10 HABER ONU SHOW TV

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB kategorisinde zirvenin sahibi değişse de kanal değişmedi. TOTAL kategorisinde ilk iki sırada iki programıyla yer almayı başaran Fox TV aynı başarıyı AB kategorisinde de gösterdi. Zirvede Fox Ana Haber Hafta Sonu birinci sırada yer alırken, Yaparsın Aşkım ikinci sırada yer aldı.

Finaline sayılı günler kalan, dün yarı final bölümüyle izleyenlere keyifli saatler geçirmeyi başaran Benimle Söyle programı 2,44 izlenme oranıyla günü üçüncü sırada tamamlarken, Atv'de yayınlanan Maide'nin Altın Günü dördüncü, Star TV'de yayınlanan Maşa ile Koca Ayı Yepyeni Maceralar beşinci sırada yer aldı.

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
2 YAPARSIN ASKIM FOX
3 BENIMLE SOYLE KANAL D
4 MAIDE'NIN ALTIN GUNU (T.S) ATV
5 MASA ILE KOCA AYI YEPYENI MACERALAR (T.S) (TKR) STAR TV
6 OLUMCUL UCUS (Y.S) SHOW TV
7 X-MEN BIRINCI SINIF (Y.S) ATV
8 MASA ILE KOCA AYI YEPYENI MACERALAR (T.S) STAR TV
9 HAYALET AVCILARI (Y.S) SHOW TV
10 KAPANMADAN KAZAN (TKR) STAR TV

 

22-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar