Gençliğim Eyvah 14. Bölüm İzle!

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm İzle!
Gençliğim Eyvah 14. Bölüm İzle; 14 Ekim Pazartesi günü 14. Bölümüyle ekrana gelen Gençliğim Eyvah Dizisinin 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gençliğim Eyvah 14. Bölüm İzle; Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrollerinde yer aldığı Gençliğim Eyvah Pazartesi saat 20.00’da 14. Yeni bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Yaz sezonu dizisi olarak başlamasına rağmen oldukça iyi reyting alan mahalle aile komedi dizisi Gençliğim Eyvah’ta Arif Usta ve Zekeriya Usta’nın ta gençliklerinden kalan sır bir türlü peşlerini bırakmaz ve ikiliyi aynı anda aynı yerde yeniden bulur. İki eski arkadaş ve ezeli rakip olan Zekeriya ve Arif Usta İtalya’dan gelen oğullarının varlını şimdiki ailelerinden gizlemek için türlü çabalara girerler ancak her seferinde başları daha büyük derde girer. Bakalım dizinin bu bölümünde ikilimiz neler yaşayacak?

Gençliğim Eyvah Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ahmet her şeye karşın sevdiği kız olan Zekeriya Usta’nın kızı Azra’ya evlenme teklif eder. Her şey yolunda giderken bir anda işler karışır ve Ahmet ailesini korumak için Azra’ya olan teklifinden vazgeçtiğini ona söyler. Azra bir kez daha yıkılırken Arif ve Zekeriya Usta ise İtalyan mafyasının elinde olan oğulları Zola ve Çavi’yi kurtarma derdine düşmüşlerdir. Tüm bu hengamenin ortasında Zola aynı zamanda kardeşi Ahmet’in de sevdiği kız olan Azra’dan nasıl uzaklaşacağını düşünmektedir.

Gençliğim Eyvah 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ahmet Azra’ya yaptığı evlilik teklifinden vazgeçtiğini ona söyleyince Azra yıkılmıştır ve mahalleyi terk eder. Ahmet ise yıkılır. Arif ve Zekeriya Ustalar ise saklamaya çalıştıkları sırların altında kalmışlardır ve bu sırları daha fazla taşıyamayacaklarına karar verirler. Peki ikilimiz bu durumda ne yapacaklardır? Hacer ve Nuriye eşlerinin kendilerinden sakladıkları sırları öğrenebilecekler midir? Eğer öğrenirlerse bu durumda tepkileri ne olacaktır? İki aile de Azra’nın mahalleden ayrılmasını kabul edememektedir. Onu geri getirmenin planlarını yapmaya başlarlar. Peki Azra büyük hayal kırıklıkları yaşadığı mahalleye geri dönenecek midir? Azra’nın mahalleye dönmesini isteyen iki kişi daha vardır ve bu iki kişi kardeştirler. Zola ve Ahmet Azra’nın gidişiyle yıkılmışlardır. Ahmet yaptıklarından pişmandır. Azra ise mahalleye geri dönmeye karar vermiştir. Peki onu geri döndüren iki kardeşten hangisinin aşkıdır? Tüm bu soruların ev daha fazlasını yanıtı bu akşam yayınlanacak Gençliğim Eyvah Dizisinde cevap buluyor.

Gençliğim Eyvah Dizisinin 14. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com sitesini takip edin.

14-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar