Gençliğim Eyvah 13. Bölüm İzle!

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm İzle!
Gençliğim Eyvah 13. Bölüm İzle; 7 Eylül Pazartesi 13. Yeni bölümüyle ekrana gelen yaz dizisi Gençliğim Eyvah’ın 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Gençliğim Eyvah 13. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca gibi oyuncuların yer aldığı ve Atv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan gençliğim Eyvah bu akşam saat 20.00’da 13. Yeni bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren eğlenceli senaryosundan taviz vermeyen ve her an her şeyin olabileceği romantik komedi dizisi Gençliğim Eyvah seyirci tarafından keyifle izlenilen dizilerin başında geliyor. Her bölüm üzerine koyarak ilerleyen dizide her ne kadar son bölümlerde hikayede küçük de olsa bir sıkışma fark edilse de dizi aynı heyecan ve merakıyla devam ediyor. Dizinin 13. Bölümünde de her bölümde oldu gibi her an her şey olacak gibi görünüyor!

Gençliğim Eyvah Son Bölüm İzle!

Atv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve bu akşam 13. Bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Gençliğim Eyvah’ta işler iyice karışmış görünüyor. İtalyan annelerin para şantajı karşısında çareyi kaçmakta bulan Zekeriya ve Arif ustalar iyice zor durumda kalırlar. Öbür taraftan Azra’ya evlilik teklif eden Ahmet çok mutludur ve artık hayatının aşkıyla kavuşabilecektir. Azra’dan vazgeçmek zorunda kalan Zola ise perişan olmuştur. Ancak her ley yolunda giderken çağla planını devreye sokar ve her şey karışır. Bakalım yeni bölümde Arif ve Zekeriya Usta’nın başına daha neler gelecek?

Gençliğim Eyvah 13. Bölümde Neler Yaşanacak?

Arif ve Zekeriya usta kaçmak zorunda kalmışlardır. Öbür taraftan Zola ve Çavi zor durumdadır. Mafyanın eline düşmüşler ve öldürüleceklerdir. Ahmet ise babasıyla yaşadığı tartışmaya adeta yıkılır. Ahmet hayatının en zor kararını verir ve Azra’ya evlenmekten vazgeçtiğini söyler. Azra yıkılmıştır. Arif ve Zekeriya Usta ise Çavi ve Zola’yı kurtarmak için İtalyan mafyasıyla karşı karşıya kalırlar. İkiliyi neler beklemektedir. Öbür taraftan Zola ve Çavi mafyanın elinden kurtulabilecek midir? Ahmet ve Azra bir kez daha barışacak mıdır? Arif Usta evlatlıktan reddettiği Ahmet’i yeniden kabul edecek midir? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekrana gelecek olan Gençliğim Eyvah Dizisinde.

Gençliğim eyvah Dizisinin 13. Bölümünü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

07-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar